Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çörek otu yağını nasıl kullaniyorsunuz

Üçü birden de pozitif olmaz diye düşünüyorum başka bulamadım
Kan verin bence
Evet. Kürü öyle hazırladım daha önce çörek otu yağı bana iyi gelmişti. Adetlerim düzelmişti. O yüzden dedim hem yemesi de kolay olur diye
Bende yapıyorum çörek otu çok geliyor agizama midem alak bullak resmen yaptım bir kere bakalım peki buzdolabında saklıyorsunuz yoksa dışardami

Çatlatma iğnesi falan varmış bı durum varsa özele gidip bı muayene ol.bence çatlatma iğnesini bı sor bence bende gidicem.bakalim yaa hayırlısı inşallah

Kan verin bence

Bende yapıyorum çörek otu çok geliyor agizama midem alak bullak resmen yaptım bir kere bakalım peki buzdolabında saklıyorsunuz yoksa dışardami
Canım ben de zor yutuyorum çörek otu yağıyla yaptım. Biraz çörek otunu da kattım ama zor yiyorum. Peşinden su iciyorum artık faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama yumurta ağrısı çekiyorum ara sıra. Birde çok çok hafif lekelenme gibi bir şey oldu ama ne olduğunu bilmiyorum. Bugün adetimin 11. Günü. Yumurtlama akıntısını görene kadar yerim diye düşünüyorum.
Dışarda tutuyorum. Zaten bal çörek otu tarçın dışarda bozulan şeyler değil diye. Ama hangisi olması gerekir bilmiyorum
Senin adetin kaçıncı günü oldu ?

Bugün 4 gün oldu yeni adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…