• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adetlerim düzensizdi. Çörek otu yağı kullanmıştım bir ara düzeldi. 2. Gebeliğim öyle olmuştu. Adetlerim duzeldikten sonra.
Kürtajdan sonraki aylar da hamile kalmak kolay dedikleri için şansımı kacırmayim dedim. İlk regl de çörek otu yağı ile başladım. Bir 5 günlük kullandım. Dün gece tekrar hazırladım. İçine biraz normal çörek otu ta kattım. 😅 Artık ya nasip.
Çörek otu yağını nasıl kullaniyorsunuz

Üçü birden de pozitif olmaz diye düşünüyorum başka bulamadım 😥
Kan verin bence
Evet. Kürü öyle hazırladım 🥴 daha önce çörek otu yağı bana iyi gelmişti. Adetlerim düzelmişti. O yüzden dedim hem yemesi de kolay olur diye
Bende yapıyorum çörek otu çok geliyor agizama midem alak bullak resmen yaptım bir kere bakalım peki buzdolabında saklıyorsunuz yoksa dışardami

Arkadaşlar adetimin 3, günü bugün ama geciktim. Cuma günü kanda <1.20 çıktı yani negatif. Açıkçası umudum yok ama dua rica edicem. Artar mı acaba .2 yıldır deniyoruz bir kere kimyasal oldum 1,5 yılı geçmiştir bşrdaha olmadı. Hiçbir sağlık sorunumuzda yok.
Çatlatma iğnesi falan varmış bı durum varsa özele gidip bı muayene ol.bence çatlatma iğnesini bı sor bence bende gidicem.bakalim yaa hayırlısı inşallah

Kan verin bence

Bende yapıyorum çörek otu çok geliyor agizama midem alak bullak resmen yaptım bir kere bakalım peki buzdolabında saklıyorsunuz yoksa dışardami
Canım ben de zor yutuyorum 🙈 çörek otu yağıyla yaptım. Biraz çörek otunu da kattım ama zor yiyorum. Peşinden su iciyorum 🙈 artık faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama yumurta ağrısı çekiyorum ara sıra. Birde çok çok hafif lekelenme gibi bir şey oldu ama ne olduğunu bilmiyorum. Bugün adetimin 11. Günü. Yumurtlama akıntısını görene kadar yerim diye düşünüyorum.
Dışarda tutuyorum. Zaten bal çörek otu tarçın dışarda bozulan şeyler değil diye. Ama hangisi olması gerekir bilmiyorum 🙈
Senin adetin kaçıncı günü oldu ?

Canım ben de zor yutuyorum 🙈 çörek otu yağıyla yaptım. Biraz çörek otunu da kattım ama zor yiyorum. Peşinden su iciyorum 🙈 artık faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama yumurta ağrısı çekiyorum ara sıra. Birde çok çok hafif lekelenme gibi bir şey oldu ama ne olduğunu bilmiyorum. Bugün adetimin 11. Günü. Yumurtlama akıntısını görene kadar yerim diye düşünüyorum.
Dışarda tutuyorum. Zaten bal çörek otu tarçın dışarda bozulan şeyler değil diye. Ama hangisi olması gerekir bilmiyorum 🙈
Senin adetin kaçıncı günü oldu ?
Bugün 4 gün oldu yeni adet oldum

Hepsi yapıldı canım ben çatlatma aşılama olmuyor yani
Ne kadar değişik baksana benimde oluyor ama olmuyor yani gebelik oluyor ama boş gebelik gelişimi durmuş gebelik kimyasal ama değerim keseye görmeye yakın düştü öyle benimde işte inşallah sende bende sağlıkla kalıriz isteyen.herkese rabbim nasip etsin inşallah 🤲

Ne kadar değişik baksana benimde oluyor ama olmuyor yani gebelik oluyor ama boş gebelik gelişimi durmuş gebelik kimyasal ama değerim keseye görmeye yakın düştü öyle benimde işte inşallah sende bende sağlıkla kalıriz isteyen.herkese rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Amin kuzum Allah bizi gözü yaşlı bırakmasın 🤲🏻

Eğer regl olursanız ki inşaAllah gebesinizdir❤️, ama regl gelirse 2. Gün başlanacak çörekotu kürüne.

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki. TOPLAM 10 GÜN YENİYOR.

Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı kalitede yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunması artmış oluyor Allah'ın izniyle 💞
canım verdiğin tavsiye için Allah razı olsun eşin Maranki ürünü kullanıyor demiştin o neydi? bir de senin hormon tahlillerin neydi hatırlıyor musun amh fsh?

Merhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
Merhaba konuşmuştuk size nasıl geldi bu kür ben normalde geç olan ben erken oldum bu sefer yani hemen hemen zamanında oldum öteki tekrar denesemmi acaba sizin nasıl oldu

Merhaba konuşmuştuk size nasıl geldi bu kür ben normalde geç olan ben erken oldum bu sefer yani hemen hemen zamanında oldum öteki tekrar denesemmi acaba sizin nasıl oldu
Canım sanırım bende kist oldu. Doktora da gidemedim ama. Çamur gibi geliyor. Tam sökülmüyor adetim. Ağrım yok ama kaç gündür böyleyim. Bugün 35. Gün oldu. Tam sökülmedi hala. Az az geliyor sadece. Gebelik yok

Kizlar ben asilama yaptirdim bu ay bekliyorum. Var mi aramizda guzel haber alan🥰

Canım sanırım bende kist oldu. Doktora da gidemedim ama. Çamur gibi geliyor. Tam sökülmüyor adetim. Ağrım yok ama kaç gündür böyleyim. Bugün 35. Gün oldu. Tam sökülmedi hala. Az az geliyor sadece. Gebelik yok
Bende yoğun geliyor ve iyi oldu öteki ay deneyecekmisin peki ben çok kararsız kaldım hayıt tohumu falan varmış onları denerim diye düsünüyorum ama bu bal çörek otu sağlıklı yumurtalmaya yardımcı oluyormus

Ya bide bir şey sorucam çatlatma iğnesi varmış özel dokrtorlarmi veriyor acaba ve nezaman yapiliyor ben özele mı gitsem diyorum bı doktor beni infertilite bölümüne gönderdide

Bende yoğun geliyor ve iyi oldu öteki ay deneyecekmisin peki ben çok kararsız kaldım hayıt tohumu falan varmış onları denerim diye düsünüyorum ama bu bal çörek otu sağlıklı yumurtalmaya yardımcı oluyormus
Öyle ama fazlası da zarar baksana daha adet bile olamadım. O yüzden ben kullanmayı düşünmüyorum 🙈
En güzeli doktorla ilerlemek
Ya bide bir şey sorucam çatlatma iğnesi varmış özel dokrtorlarmi veriyor acaba ve nezaman yapiliyor ben özele mı gitsem diyorum bı doktor beni infertilite bölümüne gönderdide
Doktor veriyor çatlatma ilacını canım. Doktor yumurtayı takip edip ona göre saat veriyor

Devlet hastanesinde de veriliyormu doktor bana bir şey demedide
Öyle ama fazlası da zarar baksana daha adet bile olamadım. O yüzden ben kullanmayı düşünmüyorum 🙈
En güzeli doktorla ilerlemek

Doktor veriyor çatlatma ilacını canım. Doktor yumurtayı takip edip ona göre saat veriy

Devlet hastanesinde de veriliyormu doktor bana bir şey demedide
Evet verir ama öyle hemen söylemezler. Bunun için ilk önce yumurta geliştirici iilac falan verip takip ediyorlar. Belirli olgunluğa erişince çatlatma iğnesini veriyorlar. Ve şu saatte ilişki olması gerekiyor diyorlar. surec genelde bu şekilde ilerliyor

Evet verir ama öyle hemen söylemezler. Bunun için ilk önce yumurta geliştirici iilac falan verip takip ediyorlar. Belirli olgunluğa erişince çatlatma iğnesini veriyorlar. Ve şu saatte ilişki olması gerekiyor diyorlar. surec genelde bu şekilde ilerliyor
Anladım teşekkür ederim inşallah için infertilite bölümüne randevu aldim

Back
X