Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben dayanamadım şimdi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• FA7BC45E-E924-4DD2-A5F0-BC404BEF7BA8.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 15
  • 2DB6504F-FB1D-4B99-AB76-8CA5E0569BE9.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 16
Ben bu ay denedim bekliyorum insallah size de sifa olur
İnşallah yaa dusugude önlüyor diye istekliyim ben bu malzemeleri normal marketten alsam olurmu acaba norma çörek otu degilmi tarcinda toz tarçın

Merhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?

Evet ben esime marketten aldirdim insallah ise yarar
Yapan ve faydasını.goren burda çok durdum.bizde inşallah görürüz yaa ben en çok düşük yaptığım için sürekli bir yerde dusuk olma şansı daha az diye okudum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum ben yeni adet olduğum için bekliyorum suanlik ama zaman çabuk geçiyor diyorumki bir an önce geçsin hamile olduğumu ogreneyim inşallah sağlıkla olurum ve oluruz burda isteyen sürekli düşük yapan arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla

Merhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
Yağını bende duydum ama yani çörek otu yerine yagmi kullancaksin ben böyle gördüğüm için bı biyle denicem inşallah sende sağlıkla kalırsın bende isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah

Aminnn canim ben daha hic gebelik elde edemedim 1 yila yakindir sana da cok gecmis olsun sifa olsun arkadasim rabbim yüzünü güldürsün insallah ben bununla birlikte soğan kürü de yaptim insallah hayirli haberler aliriz biz ve isteyen herkes

Yağını bende duydum ama yani çörek otu yerine yagmi kullancaksin ben böyle gördüğüm için bı biyle denicem inşallah sende sağlıkla kalırsın bende isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
Adetlerim düzensizdi. Çörek otu yağı kullanmıştım bir ara düzeldi. 2. Gebeliğim öyle olmuştu. Adetlerim duzeldikten sonra.
Kürtajdan sonraki aylar da hamile kalmak kolay dedikleri için şansımı kacırmayim dedim. İlk regl de çörek otu yağı ile başladım. Bir 5 günlük kullandım. Dün gece tekrar hazırladım. İçine biraz normal çörek otu ta kattım. Artık ya nasip.

Teşekkür ederim bende 3 senedir ugresiyorum inşallah olur bir sene sonra olan çok var çünkü giddikce yüzde artıyor benim ilk hamilelik bir sene olucakti oldu işte sürekli dusuklerim de kan pıhtılaşma yatkınlık var mış bende 3 genimde nedeni olabilirmiş bakalım inşallah hamile olur olmaz verilcek Rabbim bu sefer sagliklisini nasip etsin inşallah herkese sana bana Amin

Amin canim benim 12 subat az kaldi eger olumlu olursa haber veririm sende ver insallahhh bu ay yuzumuz guler

Aaa benimde catlamiyormus o yüzden geç adet oluyormusum ama var ya bı sisiyirum sonra bu ay 37 günde oldu öyle normalde 29 30 oluyordu bir senedir böyle 2 hafta geçiyor 8 gün geçiyor böyle olmuş doktor da çatlama olmamış dedi bana bu kür iyi geliyormuş bakalım inşallah iyi gelir burda kullanna. Herkese insallah

İnşallah canım. Sağlıklı olsunlar da. Nasip artık öyle bir deneyim dedim. Yumurtlama ağrıları çekiyorum şimdiden. Klomen kullandığım ayda ki gibi oluyor. İnşallah güzel sonuçlanır

Kızlar sabah dayanamadım yaptım üçlü olan üstteki dün yaptım diğerlerini bugün sabah ama testin markasına güvenemedim daysdoctor

Eklentiler

• IMG_4480.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4481.jpeg
    109,5 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…