Yani yumurtlama zamani olan iliskiler onemli benimde 12 subat ama yapsamda negatif cikar ondan yapmiyorum daha yumurta catlamam 24 ünde oldu mesela 5 gun gecti ustundenBirde ilişki üzerinden 12 gün geçti
Gün asiri iliski oldu mu ya da 2 gunde 1Yumurtlama takibi yapmadım hiç
İnşallah yaa dusugude önlüyor diye istekliyim ben bu malzemeleri normal marketten alsam olurmu acaba norma çörek otu degilmi tarcinda toz tarçınBen bu ay denedim bekliyorum insallah size de sifa olur
Amin inşallahBen bu ay denedim bekliyorum insallah size de sifa olur
Evet ben esime marketten aldirdim insallah ise yararİnşallah yaa dusugude önlüyor diye istekliyim ben bu malzemeleri normal marketten alsam olurmu acaba norma çörek otu degilmi tarcinda toz tarçın
Merhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?Eğer regl olursanız ki inşaAllah gebesinizdir, ama regl gelirse 2. Gün başlanacak çörekotu kürüne.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki. TOPLAM 10 GÜN YENİYOR.
Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı kalitede yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunması artmış oluyor Allah'ın izniyle
Yapan ve faydasını.goren burda çok durdum.bizde inşallah görürüz yaa ben en çok düşük yaptığım için sürekli bir yerde dusuk olma şansı daha az diye okudum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum ben yeni adet olduğum için bekliyorum suanlik ama zaman çabuk geçiyor diyorumki bir an önce geçsin hamile olduğumu ogreneyim inşallah sağlıkla olurum ve oluruz burda isteyen sürekli düşük yapan arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklaEvet ben esime marketten aldirdim insallah ise yarar
Yağını bende duydum ama yani çörek otu yerine yagmi kullancaksin ben böyle gördüğüm için bı biyle denicem inşallah sende sağlıkla kalırsın bende isteyen herkese nasip etsin Allah inşallahMerhaba bir şey sorucam. Ben bu ay kürü yapıyorum. Ama daha çörek otu yağı iyi geldiği için onunla yapıyorum. Sıkıntı olmaz sanırım di mi ?
Aminnn canim ben daha hic gebelik elde edemedim 1 yila yakindirYapan ve faydasını.goren burda çok durdum.bizde inşallah görürüz yaa ben en çok düşük yaptığım için sürekli bir yerde dusuk olma şansı daha az diye okudum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum ben yeni adet olduğum için bekliyorum suanlik ama zaman çabuk geçiyor diyorumki bir an önce geçsin hamile olduğumu ogreneyim inşallah sağlıkla olurum ve oluruz burda isteyen sürekli düşük yapan arkadaşlarıma Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla
Adetlerim düzensizdi. Çörek otu yağı kullanmıştım bir ara düzeldi. 2. Gebeliğim öyle olmuştu. Adetlerim duzeldikten sonra.Yağını bende duydum ama yani çörek otu yerine yagmi kullancaksin ben böyle gördüğüm için bı biyle denicem inşallah sende sağlıkla kalırsın bende isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
Teşekkür ederim bende 3 senedir ugresiyorum inşallah olur bir sene sonra olan çok var çünkü giddikce yüzde artıyor benim ilk hamilelik bir sene olucakti oldu işte sürekli dusuklerim de kan pıhtılaşma yatkınlık var mış bende 3 genimde nedeni olabilirmiş bakalım inşallah hamile olur olmaz verilcek Rabbim bu sefer sagliklisini nasip etsin inşallah herkese sana bana AminAminnn canim ben daha hic gebelik elde edemedim 1 yila yakindirsana da cok gecmis olsun sifa olsun arkadasim rabbim yüzünü güldürsün insallah ben bununla birlikte soğan kürü de yaptim insallah hayirli haberler aliriz biz ve isteyen herkes
Amin canim benim 12 subat az kaldi eger olumlu olursa haber veririm sende ver insallahhh bu ay yuzumuz gulerTeşekkür ederim bende 3 senedir ugresiyorum inşallah olur bir sene sonra olan çok var çünkü giddikce yüzde artıyor benim ilk hamilelik bir sene olucakti oldu işte sürekli dusuklerim de kan pıhtılaşma yatkınlık var mış bende 3 genimde nedeni olabilirmiş bakalım inşallah hamile olur olmaz verilcek Rabbim bu sefer sagliklisini nasip etsin inşallah herkese sana bana Amin
Aaa benimde catlamiyormus o yüzden geç adet oluyormusum ama var ya bı sisiyirum sonra bu ay 37 günde oldu öyle normalde 29 30 oluyordu bir senedir böyle 2 hafta geçiyor 8 gün geçiyor böyle olmuş doktor da çatlama olmamış dedi bana bu kür iyi geliyormuş bakalım inşallah iyi gelir burda kullanna. Herkese insallahAdetlerim düzensizdi. Çörek otu yağı kullanmıştım bir ara düzeldi. 2. Gebeliğim öyle olmuştu. Adetlerim duzeldikten sonra.
Kürtajdan sonraki aylar da hamile kalmak kolay dedikleri için şansımı kacırmayim dedim. İlk regl de çörek otu yağı ile başladım. Bir 5 günlük kullandım. Dün gece tekrar hazırladım. İçine biraz normal çörek otu ta kattım.Artık ya nasip.
İnşallah canım. Sağlıklı olsunlar da. Nasip artıkAaa benimde catlamiyormus o yüzden geç adet oluyormusum ama var ya bı sisiyirum sonra bu ay 37 günde oldu öyle normalde 29 30 oluyordu bir senedir böyle 2 hafta geçiyor 8 gün geçiyor böyle olmuş doktor da çatlama olmamış dedi bana bu kür iyi geliyormuş bakalım inşallah iyi gelir burda kullanna. Herkese insallah
İnşallahİnşallah canım. Sağlıklı olsunlar da. Nasip artıköyle bir deneyim dedim. Yumurtlama ağrıları çekiyorum şimdiden. Klomen kullandığım ayda ki gibi oluyor. İnşallah güzel sonuçlanır
Days doctor biraz sıkıntılı bir marka umarım vardırKızlar sabah dayanamadım yaptım üçlü olan üstteki dün yaptım diğerlerini bugün sabah ama testin markasına güvenemedim daysdoctor
Üçü birden de pozitif olmaz diye düşünüyorum başka bulamadımDays doctor biraz sıkıntılı bir marka umarım vardır
Geçen ay freely 4 tane test yaptım hepsi pozitifti kan verdimÜçü birden de pozitif olmaz diye düşünüyorum başka bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?