Testime bakar mısınız?

Merhaba adet öncesinde yaptığınız için erken zamanda olmasından dolayı silik çıkmış olabilir.Ben adetim olması gereken günden 8 gün sonrasında yapmama rağmen bu kadar değil ama silik çıkmıştı. Sonrasında tekrar yaptım yine aynı şekilde silik çıkınca sağlık ocağına gidip kan vermiştim 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.Sizin de hamilelik diye düşünüyorum güzel haberler alırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah

Merhaba buraya ilk defa yazıyorum ama kendi başıma netleştiremedim adetim 3 gün gecikti kasık ağrılarım var test yaptım sizce ikinci çizgi var mı?

Eklentiler

• 51F15141-26FD-4475-811B-3466EB1C9830.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 3C1391B4-959F-433F-BF5A-A2E2BEC9D25E.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba buraya ilk defa yazıyorum ama kendi başıma netleştiremedim adetim 3 gün gecikti kasık ağrılarım var test yaptım sizce ikinci çizgi var mı?
Merhabalar öncelikle, ikinci çizgi var gibi, hemen yaptığınızda mı çıktı yoksa bekledikten sonra mı oluştu acaba? Hemen çıktıysa hamilelik var gibi duruyor

Merhabalar öncelikle, ikinci çizgi var gibi, hemen yaptığınızda mı çıktı yoksa bekledikten sonra mı oluştu acaba? Hemen çıktıysa hamilelik var gibi duruyor
Teşekkür ederim cevabınız için , ilk 3-4 dk içerisinde çıktı bana kalsa tek çizgi diye atıyordum burda ki mesajları görünce sormak istedim

Teşekkür ederim cevabınız için , ilk 3-4 dk içerisinde çıktı bana kalsa tek çizgi diye atıyordum burda ki mesajları görünce sormak istedim
Çok silik olduğu için muhtemelen daha çok yeni, isterseniz idrar testiyle koyulaşmayı takip edip sonrasında kan verebilirsiniz, çünkü ilk kan tahlilinden sonra 2 günde bir kan vermeniz gerekecek, ne kadar geç başlarsanız o sürece o kadar az stres olursunuz

Çok sağolun ben cumaya kadar bekleyip cuma tekrar test yapayım sonuca göre pzt de kan veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…