Testime bakar mısınız?

Sevoo62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
115
76
48
Merhabalar. Hayal mi görüyorum diye sizlere sornak istedim. Burada ikinci çizgi görüyorum silik olarak. Reglime 3 gün var. Erken gebelik testi yapmadım. Normal gebelik testi yaptım. Sizler de görüyor musunuz yoksa hayal mi görüyorum? Boş yere umutlanmak istemiyorum çünkü

Eklentiler

• IMG-20210529-WA0007.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 263
evet cnm hamileymişim tüp bebekti zaten sonrada düştü ,senin var gibi duruyor şimdide hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucagına aldırsın
Çok üzüldüm. İnşallah nasip olur tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. İnşallah benim için doğru bi sonuçtur. Bazen yanlışlıklar da olabiliyormuş ya

Var canım yarın yine yap koyulasma olursa kan ver

Çok üzüldüm. İnşallah nasip olur tekrardan. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. İnşallah benim için doğru bi sonuçtur. Bazen yanlışlıklar da olabiliyormuş ya
sağol canım amin kaç dakika sonra baktın teste

Şimdi gidip erken gebelik testi aldım. Tekrar test yapayım diye. Onda da silik çizgi çıktı. Onda daha belirgin olması gerekmiyor muydu acaba?

Öncelikle hayırlı olsun ben de gördüm çizgiyi, hatta benim de ilk yaptığım test bu şekildeydi, sonra ertesi gün tekrarladım koyulaştı, erken gebelik testlerindense kaset tipi olanlar daha doğru sonuç veriyor özellikle adet günü yakınsa ya da geçtiyse, bence testi tekrarlayın koyulaşmayı takip edin

Çok teşekkür ederim. Bu normal testti. Sonra gidip kaset tipi erken gebelik testi aldım eczaneden hemen ardından. O da bunun gibi silik çizgi çıktı. Reglime 3-4 gün var. Regl günü tekrar test yapacağım. Çok sağolun

Simdiden hayirli olsun diye baslayayim.adet gününde test yaptiginda kip kizmizi cikar insallah diye dilekte bulunayim .Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin diye duami edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…