Yani ilk on beş dakika önemli teste var sa tekrar yap canım on dk sonraki halini atKızlar merhaba,
19 gündür deniyoruz gebe kalma ihtimalimin düşük olduğu söylendi reglim 2 gün gecikti hiçbir belirti yok regliye dair. Şimdi yaptığım test böyle çıktı size sormak istedim sizce gebelik var mı ? Yarın kan testine gidicem fikrinizi söylerseniz sevinirim. Testi yaptıktan sonra ben 2. çizginin çok belirgin çıkacağını zannettiğim için başta bişey yok gibi geldi 40 dk sonra testi atmak için aldığımda sanki ikinci çizgi varmış gibi geldi.Eki Görüntüle 2300360
cevap için teşekkür ederim şuan elimde test yok ama alayım bir tane daha 1-2 saate atarım onuda :*Yani ilk on beş dakika önemli teste var sa tekrar yap canım on dk sonraki halini at
inşallah teşekkür ederim .inşallah vardır ama 40 dk çok uzun bi süre
testi tekrarlamalısın
Ben hiç gebelik düşünmediğim bir dönemde başka bişey için gittiğim kadın doğum doktorundan yumurta rezervimin çok azaldığını gebeliğin zor olabileceğini hemen denemeye başlamamız gerektiğini öğrendim. 19 gündür deniyoruz tabi hamile kalınabilecek günlere dikkat ettik. o yüzden heyecanla bekliyorum yarın kana gidicem ama buradan paylaşıp anlayan varsa fikir almak istedim .Benimde regl 2 gün gecikti benimde test böyle çıktı sonra tekrar test alıp yaptım 2 tane onlarda çok silik çıktı . Bekliyorum bakalım olmazsa kan vericem bende
tamam teşekkür ederim.Geç döllenmişe benziyor ama testin doğruluğunu kanıtlamak için 2. Kez test yapman gerekir ve bu sefer testin başından ayrılma ilk 5 dk içinde çıkması daha sonralarda belirginleşmesi lazım
sabah kana gidicem ama bundan bi daha tekrarlayıp ilk dakikalara odaklanıyım .teşekkür ederim.Sabah ilk idrarla yap kesin sonuç vermesi içinbu çok önemli hormon yoğunluğu o zmn oluyor
çok teşekkür ederim amin inşallahIkinci çizgi var benimde testlerde böyle çıkmıştı hamileydim ..ama biraz fazla beklemiş sizinki onun bi etkisi olur mu pek bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır
Hayırlısı olsun canm min-nak olabilir ondan değerde düşük çizgide silik çıkıyor içini rahat tut her ihtimale karşı dinlen kendini çok zorlamadün cevap yazan herkese teşekkür ederim bugün kan testi yaptırdım sonucunu yeni öğrendim hormon seviyemde olumlu bir artış varmış ama belkide yeni olduğu için bu seviyeye bakarak gebelik var demek mümkün değilmiş 48 saat sonra bir daha kan testi vericem .
Canm ikinci cizgi cikmis sen teste fazla idrsr damlatmissin ondan oyle olmus o cizgilac dakka sonra cikti onsallah hamilesindir bende p.tesi adet olmasam yapacam insallah pozitifi gorurumKızlar. Bebetimeın testini yaptım ilk 15 dk heryeri testin kırmızı oldu sonra yavaş kırmızılar kayboldu sonra iyice geçsin diye yıkadım böyle oldu böyle birşey yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Teşekkürler umarım öyledir 5 dkda çıktıda çevreside pembe olduğundan ayırt etmek zor oluyordu bir kaç yerde okumuştum yıkayınca buhar çizgi gidiyor gebelik çizgisi varsa kalıyormuş diyeCanm ikinci cizgi cikmis sen teste fazla idrsr damlatmissin ondan oyle olmus o cizgilac dakka sonra cikti onsallah hamilesindir bende p.tesi adet olmasam yapacam insallah pozitifi gorurum
Elinde baska test varsa tekrar et aynsiysa suphesiz hamissinTeşekkürler umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?