- 24 Ocak 2024
- 182
- 36
- 13
- 28
- Konu Sahibi suheddaaaa
-
Ay inşallah çok teşekkür ederim kan verdim yarına çıkar diye umut ediyorum iki düşükten sonra bu kalır inşallah nolur bana da dua edinBence kesinlikle fark var degerin cok yeni daha ama pozitif oldugunu dusunuyorum hayirli olsun
Bence çıkar kaset testte adete kaç güm var ben 4 gün kala kaset test yaptım çok aşırı gölge gibiydi üçüncü güm gölge bugün 2 kala yani direk bakınca silik çizgi görünüyor foto da gölge gibi gözüküyor amaYumurtlamamın 13. Günü bugün
11 inde regl olmam gerekiyordu bugün gecikmenin 4. Günü ama geç yumurtladım sat: dan 17 gün sonra yumurtladımBence çıkar kaset testte adete kaç güm var ben 4 gün kala kaset test yaptım çok aşırı gölge gibiydi üçüncü güm gölge bugün 2 kala yani direk bakınca silik çizgi görünüyor foto da gölge gibi gözüküyor ama
Bende ovülasyon testi 1 mayısta pozitifti işte bugün böyle silik çizgi oluştu yani 13 güm sonra11 inde regl olmam gerekiyordu bugün gecikmenin 4. Günü ama geç yumurtladım sat: dan 17 gün sonra yumurtladım
Benimde 2 mayıs ta pozitif çıktı ovü testim ve sanırım erken gebelik yapmışsınız siz değil miBende ovülasyon testi 1 mayısta pozitifti işte bugün böyle silik çizgi oluştu yani 13 güm sonra
Öyle olabilir evetBenimde 2 mayıs ta pozitif çıktı ovü testim ve sanırım erken gebelik yapmışsınız siz değil mi
Sonuç çıktı 52Beni fe mutlaka etiketle
İnşallah senınle kalır canım benım benım de 15 çıktı bugün yenıden verecegın ama test sılıklestı korkuyorumSonuç çıktı 52nolursunuz dua edin bana da bunun kalması için iki kez düşük oldu bari bu sağlıkla ilerlesin Allah ım nolur
İnşallah hepimizin öyle olur sağlıklaİnşallah senınle kalır canım benım benım de 15 çıktı bugün yenıden verecegın ama test sılıklestı korkuyorum
İnşallah sıkıntı olmaz dualarım seninleİnşallah senınle kalır canım benım benım de 15 çıktı bugün yenıden verecegın ama test sılıklestı korkuyorum
Canım inşallah sağlıkla ilerler. Bende 15 le öğrendim. Kimyasal geçirdim. Duâlarım seninleBende de pıhtılasma var 15 değerim bugün öğrendim hayır ıstedıgımde gidip verebılırsın ben ıkı gun sonra tekrar vsrecegım mesela buna kımse bısı dıyemezsabh kan ver bence en temızı benım böyle ıdı bugün hemen aspırın basladım Protestan baslattı doktorım erken öğrenmek evet zor ama bızım gibi dusuklerı olanlar ıcın bı ayrıcalık
Evetİnşallah hepimizin öyle olur sağlıklapeki şimdi ben dün verdimya bide yarım mı vereyim
Yaaa çok geçmiş olsun benimkide mi şok düşük o zaman öyle olabilir miCanım inşallah sağlıkla ilerler. Bende 15 le öğrendim. Kimyasal geçirdim. Duâlarım seninle
Teşekkürler Bugün teslim silinmeye başladı umudum kalmadı pek fazla ama bugün tekrar Kan vereceğim sizin kaça kadar yükseldi Çok geçmiş olsun bu aradaCanım inşallah sağlıkla ilerler. Bende 15 le öğrendim. Kimyasal geçirdim. Duâlarım seninle
Çok teşekkür ederim. Testlerim böyleydi. Herkesin öyle olacak diye bir şey yok. 15 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 16 çıktı ilerlemedi yani. Zaten kan verdiğim günde kanamam başladı. Seninki geç döllenme olabilir içini ferah tutYaaa çok geçmiş olsun benimkide mi şok düşük o zaman öyle olabilir mi
Çok sağol senin sonucun çıktı mıMaşallahh korkma stresede sokma kendini sağ sağlim kucağına alırsın Allahın izniyle
Daha kan vermedimÇok sağol senin sonucun çıktı mı
Bu şekilde öğrendimKızlar bu şekilde gebeliğini öğrenen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?