- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi suheddaaaa
2 gün kalaPeki bu 15 değer adete kaç gün kala gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün kalaPeki bu 15 değer adete kaç gün kala gördünüz
Bence varKızlar reglime 8 gün var 23 aylık bir bebeğim var onda yaşadığım belirtileri yaşadığım için kuşkuya düştüm ve gidip erken gebelik testi aldım
Ufak bi ihtimal de var kazayla ama emin değilim hiç hazır değilim bebişe bi bakar mısınız test yanıltıyor gibi geldi bana
İlk testte çizgi var ikincisinde yok ikiside aynı test ilki belli olan çizgi 5 dk sonra çıktı diğer fotoğrafta ise 20 dk sonrası
Benimde bugün iki günüm var az önce kan testi verdim sağlık ocağında inşallah vardır ve inşallah sağlıkla devam eder iki kez düşük yaptım yine çok korkuyorum2 gün kala
Çok hafif gözüküyo gibi ama sabah ilk idrarla tekrar yapın bence hatta bekleyebilirseniz bat günü yapınaz
Yaptım sabah yine üstteki bu sabah yaptığımÇok hafif gözüküyo gibi ama sabah ilk idrarla tekrar yapın bence hatta bekleyebilirseniz bat günü yapın
Bu iki testte farklılık var mı sence üstteki bu sabah yaptığımHayırlı olsun canım var gibi hafif bir gölge gözüküyor yarın sabah yine yap. Belirtilerin neler
Hafif gölge gibi var üstte duranda bence kan tahlili ver artık inşallah yanıltmazYaptım sabah yine üstteki bu sabah yaptığım
Verdim az önce çok sabırsızım yaHafif gölge gibi var üstte duranda bence kan tahlili ver artık inşallah yanıltmaz
Yarına çıkar heralde anca sağlık ocağında verdimVerdim az önce çok sabırsızım ya
Beni fe mutlaka etiketleBenimde bugün iki günüm var az önce kan testi verdim sağlık ocağında inşallah vardır ve inşallah sağlıkla devam eder iki kez düşük yaptım yine çok korkuyorum
Olur tabiBeni fe mutlaka etiketle
Ayyyy haber vermeyi unutma olur muu Allahım inşallahhh hayırlı haberler almayı nasip etsinYarına çıkar heralde anca sağlık ocağında verdim
Amin inşallah Allah razı olsun haber veririm mutlakaAyyyy haber vermeyi unutma olur muu Allahım inşallahhh hayırlı haberler almayı nasip etsin
Ay bende test yapıcam şimdi heycanlandımmmmAmin inşallah Allah razı olsun haber veririm mutlaka
İnşallah hepimiz çok şok sevinir mutlu oluruz yaaaa umarım vardırrrrAy bende test yapıcam şimdi heycanlandımmmm
Bence kesinlikle fark var degerin cok yeni daha ama pozitif oldugunu dusunuyorum hayirli olsunBu iki testte farklılık var mı sence üstteki bu sabah yaptığım
İnşallahhhh inşallahhhhİnşallah hepimiz çok şok sevinir mutlu oluruz yaaaa umarım vardırrrr
Kaset testte çıkarmı sizce ?İnşallah hepimiz çok şok sevinir mutlu oluruz yaaaa umarım vardırrrr
Yumurtlamamın 13. Günü bugünİnşallah hepimiz çok şok sevinir mutlu oluruz yaaaa umarım vardırrrr
Üstteki de sanki gölge varmış gibi duruyor cnmBu iki testte farklılık var mı sence üstteki bu sabah yaptığım