Testime bakar mısınız kızlar

Babygirl3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
354
240
Merhaba kızlar testi bu sabah yaptım 4 gün geçti günümden ama pkoluyum adetlerim düzensiz yani son 2 aydır 42 günde bir regl oldum ona göre hesaplama yaptım 4 gün gecti silik bir çizgi gördük biz ablamla ama sizede danışmak, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bir bakar mısınız:KK16: 2243005 2243006

Silik cizgiyi bende gördüm canim, mutlaka kan ver net sonuc alırsın Allahin izni ile.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah.

Tam bir silik cizgi var canım inşallah.
Kalbini ferah tut inşallah güzel olacak hersey.

IMG_20190306_211421.jpg

Benim testimde buydu beta hcg 4.97 cıktı adetten 2 gün önce
Bat bugün ve adet oldum sanırım acık kırmızı ara ara geliyo
Sizce ne dir varmı bu durumu yasayan

Merhaba kızlar testi bu sabah yaptım 4 gün geçti günümden ama pkoluyum adetlerim düzensiz yani son 2 aydır 42 günde bir regl oldum ona göre hesaplama yaptım 4 gün gecti silik bir çizgi gördük biz ablamla ama sizede danışmak, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bir bakar mısınız:KK16:Eki Görüntüle 2243005 Eki Görüntüle 2243006
Evet çok silik ben de gördüm . Aile hekimleri sabah 9-11 arası kan alıyor orada hcg takibine başlayın son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayıp 5-6 . Haftada kadın doğum uzmanına gidip keseyi ve kalp atışlarını duyabilirsiniz

Evet çok silik ben de gördüm . Aile hekimleri sabah 9-11 arası kan alıyor orada hcg takibine başlayın son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayıp 5-6 . Haftada kadın doğum uzmanına gidip keseyi ve kalp atışlarını duyabilirsiniz
Çok sagolun bilgiler için bizim burdaki sağlık ocakları saat 10a kadar alıyorlar yarın da aşı günü olduğu için almıyorlar kan p.tesiye bıraktım kan tahlilini dayanabilrsem tabii hem varsa daha net belli olur inşallah

Eki Görüntüle 2243059
Benim testimde buydu beta hcg 4.97 cıktı adetten 2 gün önce
Bat bugün ve adet oldum sanırım acık kırmızı ara ara geliyo
Sizce ne dir varmı bu durumu yasayan
Canım adet olduysan eğer kimyasal gebelik olduğunun göstergesi olabilir ya da Allah korusun düşük olmasın kanama onun habercisi çünkü sen tekrar bir doktora görün yarın o sana doğru bilgileri verir tekrar bhcg bakar büyük ihtimalle yükselme var mı diye

Çok sagolun bilgiler için bizim burdaki sağlık ocakları saat 10a kadar alıyorlar yarın da aşı günü olduğu için almıyorlar kan p.tesiye bıraktım kan tahlilini dayanabilrsem tabii hem varsa daha net belli olur inşallah
O zaman devlete gidin ben olsam dayanamazdim bata 5 gün kala öğrendim ve bat gününe kadar test yapmıştım :)))) hem kan testleri yaptırdım hem idrar :))) çift çizgiyi girmek için

Canım adet olduysan eğer kimyasal gebelik olduğunun göstergesi olabilir ya da Allah korusun düşük olmasın kanama onun habercisi çünkü sen tekrar bir doktora görün yarın o sana doğru bilgileri verir tekrar bhcg bakar büyük ihtimalle yükselme var mı diye
Düşük olsa cok sancım olmazmıydı canım
Kimyasaldı sanırım
Rabbim büyük bi dahaki aya inşallah 💕

O zaman devlete gidin ben olsam dayanamazdim bata 5 gün kala öğrendim ve bat gününe kadar test yapmıştım :)))) hem kan testleri yaptırdım hem idrar :))) çift çizgiyi girmek için
Aslında negatif sonucunu almaktan korkuyorum o yüzden ilk hamileliğimde gecikmemin 10. Gunu kan testi yaptırmıştım o zaman yerleşme kanamam da olmuştu ama pkoluyum diye beklemek istedim sanırım:KK16:

Kızlar bir test daha yaptım ama bunda hiç çizgi belirmedi silik bile yok yani bembeyaz ya ilk yaptığım test yanlış sonuç mu verdi yani :110: 2243083

X