- 14 Ocak 2024
- 48
- 16
- 3
- 25
- Konu Sahibi hemsirebiri
-
Siz bilirsinizSabah tekrar test yapıp hemen kan vermeye gideceğim çünkü ne yazık ki sigara içiyorum bugün içmemeye çalıştım ama stresten dolayı uzak duramadımumarım yarın sabahta pozitifi görür kan testinden de güzel sonuç alırım
Normal kaset test yaptım şimdi, tekrar silik çıktı bi kaç gün daha beklemekte fayda var idrarda bu kdr silikken kanda çıkar mı ki ?İnşallahburayada haber verin sonucunuzu bekliyoruz, İnşallah kopkoyu çift çizgi çıkar
Muhtemelen hamileyimmm 18nde yaptığım erken gebelik testi silikte olsa çıktı bugün ilk idrr ile normal kaset test yaptım oda çıktı 5 dk içindeİnşallahburayada haber verin sonucunuzu bekliyoruz, İnşallah kopkoyu çift çizgi çıkar
Beta sonucunu bekliyoruz canım çok sevindimmmmMuhtemelen hamileyimmm 18nde yaptığım erken gebelik testi silikte olsa çıktı bugün ilk idrr ile normal kaset test yaptım oda çıktı 5 dk içinde
Yani ben genel manada söyledim, umarım iyisi olur diye güzellemeydi demek istediğim.Regle 4 gün kala kopkoyu çıkma şansı yok yine silik çıkacaktır buda anlamsız bir bekleyiş içine sokar sürekli test yapmanın bir mantığı yok bir kaç gün beklemeli
Evet en azıdan kaset teste çıkmış çok sevindimmNormal kaset test yaptım şimdi, tekrar silik çıktı bi kaç gün daha beklemekte fayda var idrarda bu kdr silikken kanda çıkar mı ki ?
Gözünüz aydın olsunMuhtemelen hamileyimmm 18nde yaptığım erken gebelik testi silikte olsa çıktı bugün ilk idrr ile normal kaset test yaptım oda çıktı 5 dk içinde
Amin aminn. Allahım herkesin gönlüne göre versinGözünüz aydın olsuninşallah sağlıkla gelsin bebiş ne güzel heyecanlar bunlar inşallah hepimiz tadarız
İnşallah yüzünüz gülerek çıkarsınız kontrollerinizdenAmin aminn. Allahım herkesin gönlüne göre versinadet günüm yarın gözüküyor normalde pazartesi sağlık ocağından veririm kan bakalım ondan sonraki hafta 30uda dr randevu aldım bakalım
Amin çokça amin , önceki kaybım olunca buna çok dua ediyorumİnşallah yüzünüz gülerek çıkarsınız kontrollerinizden
Aynı şeyi yaşayanlar bilir bu duanın kıymetiniAmin çokça amin , önceki kaybım olunca buna çok dua ediyorum
Bende öyle güle oynaya gittiğimiz hastaneye video çekerek ilk kalp atışını duymayı hayal ederken duyamamamk.. onsuz oradan ayrılmak hayatımın en kötü günüydü diğerleri fosmuş. Hissetmesende can evlat kaybediyoruz.Aynı şeyi yaşayanlar bilir bu duanın kıymetini
bebeğimle ilgili köyü haber almıştık doktorun kapısında sıra beklerken gülerek çıkıyordu herkes o an aklıma gelmişti ne büyük nimet bu diye
Rabbim bir daha yaşatmasın kötü günlerinizi bebeğiniz kucagınızdayken onun kokusuyla şükrederek atlatırsınız inşallahBende öyle güle oynaya gittiğimiz hastaneye video çekerek ilk kalp atışını duymayı hayal ederken duyamamamk.. onsuz oradan ayrılmak hayatımın en kötü günüydü diğerleri fosmuş. Hissetmesende can evlat kaybediyoruz.
Amin inşallah canımRabbim bir daha yaşatmasın kötü günlerinizi bebeğiniz kucagınızdayken onun kokusuyla şükrederek atlatırsınız inşallah
Hamilesin tebriklerrKızlar bu ay regl görmedim muhtemelen geç döllenme yaşıyorum adet düzenliğim var çünkü. Belirtilerimde var. Test yaptım ilk dakikada çıktı ama silik
Teşekkür ederim inşallah öyledir pazartesi kan vereceğimHamilesin tebriklerr
Baya görünüyor çizginiz hayırlısı olsunKızlar bu ay regl görmedim muhtemelen geç döllenme yaşıyorum adet düzenliğim var çünkü. Belirtilerimde var. Test yaptım ilk dakikada çıktı ama silik
Hayırlı olsunnn belirtileriniz neydiiBende dayanamadım kan verdim kızlarrr.. 4 gün var reglime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?