- Konu Sahibi hemsirebiri
-
Bende 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı öyle öğrendim sonrada adet günümde normal kaset test yaptım yine silik çıktı demekki çok yeni :) bakalım kan testi sonucunu bekliyorum. Şansa resmi tatil ama hayırlısı hepimiz içinMekanı cennet olaunmeleğinallah boş bırakmasın canım , sen testlemi öğrendin bende aynı erken geblk testinde silik le gittm kan berdim umutluyum
Tebrik ederim canım var gözüküyor reglin geçince kan testi ver daha iyi olur sonrasında doktor kontrolüne gidersinArkadaşlar reglime 4 gün var bazı belirtilerin vardı kendimce. Bugün erken gebelik testi yaptım. Hemen bir dk içinde kenara bıraktım. Aradan zaman geçti Sonra bir baktım ikinci çizgi çıkmış. Duramadım bir erken gebelik testi daha denedim ama öncesinde baya su içmiştim çay içmiştim şişmiştim. Onu yaptığımda yine ikinci çizgiyi gördüm ama daha silik. Fotoğraf ekliyorum sizde yorumlar mısınız? Eki Görüntüle 3418173 Eki Görüntüle 3418175
Benim regl gibi karın ağrım olup geçiyor, bağırsaklarımda iyi değil onun ağrısıda ayrı gelip gidiyorBirde kızlar hafif ağrı var bel ile, ve sağ kasık kısmımda sizede oluyor mu
Bizimde böyle çıktı ilk yaptıklarımız, siİn 3. Güne göre güzel görünüyor, regl gününüzde yada bugün bir kan testi verin isterseniz, hayırlsıı olsun şimdideennArkadaşlar reglime 4 gün var bazı belirtilerin vardı kendimce. Bugün erken gebelik testi yaptım. Hemen bir dk içinde kenara bıraktım. Aradan zaman geçti Sonra bir baktım ikinci çizgi çıkmış. Duramadım bir erken gebelik testi daha denedim ama öncesinde baya su içmiştim çay içmiştim şişmiştim. Onu yaptığımda yine ikinci çizgiyi gördüm ama daha silik. Fotoğraf ekliyorum sizde yorumlar mısınız? Eki Görüntüle 3418173 Eki Görüntüle 3418175
Evet ya ayıptır söylemesi çokta gaz oluyor öyle bi karın ağrısıda yaşıyorumBenim regl gibi karın ağrım olup geçiyor, bağırsaklarımda iyi değil onun ağrısıda ayrı gelip gidiyor
Aynen öyle oluyorrEvet ya ayıptır söylemesi çokta gaz oluyor öyle bi karın ağrısıda yaşıyorum
Evet geçen attığınıza göre çok hafif artmış görünüyor, ama daha koyu görünmesi gerekiyorduKızlar geçen günkü testten 2 gün sonra yine test yaptım yine silik gibi Eki Görüntüle 3418250
Sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı. Özelde kan verdim sonuç bekliyorum şu an. Hayırlısı olsun bakalımBizimde böyle çıktı ilk yaptıklarımız, siİn 3. Güne göre güzel görünüyor, regl gününüzde yada bugün bir kan testi verin isterseniz, hayırlsıı olsun şimdideenn
Neden böyle olmuş olabilir pekiEvet geçen attığınıza göre çok hafif artmış görünüyor, ama daha koyu görünmesi gerekiyordu
Kimyasal gebelik olabiliyor, benimde geçen yıl öyle olmuştuNeden böyle olmuş olabilir peki
30-80 arası çıkar gibime geliyor, benimde silikti 66 çıkmıştı, ama herkesin farklı belli olmaz tabii, bekliyoruz o zamanSabah ilk idrarla kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı. Özelde kan verdim sonuç bekliyorum şu an. Hayırlısı olsun bakalım
Test sonucu 204 çıktı30-80 arası çıkar gibime geliyor, benimde silikti 66 çıkmıştı, ama herkesin farklı belli olmaz tabii, bekliyoruz o zaman
Oo çok güzel hayırlısı olsunnTest sonucu 204 çıktısizce kaç haftalık
Neler yaşamışsınız böyle Rabbim yavrunuzla sizi tamamlasın inşAllah sağlıkla gelsinTeşekkür ederim, geçen hafta cumartesi günü yani ayın 13 ünde göğüslerimde dolgunluk başladı ve karnımda kasıklarımda minik kramplar hissettim, bağırsaklarımda kötü oldu, eşim yüzüne ne oldu pıtır pıtır isilik gibi dedi hatta, bende yumurtlama zamanımdır dedim ondan olur diye.️Benim 46 günde ve en erken 32 35 37 günde bir adet olurum. O yüzden yumurlamam 22. Güne filan denk gelirdi. Ama bu sefer erken olmuş demek ki.
️pazar, pazartesi başım ağrıdı, birinde majezik diğerinde parol içtim.
salı çarşamba günü hala göğüslerim dolgundu, yine kasıklarıma ağrı girip çıkıyordu, regl olcam gibi ağrı hissedip geçiyordu.
️perşembe dışarı çıkacaktım, bağırsaklarım bozuldu afedersiniz diyare oldum. İlaç içtim birde.
Karnım ağrıdı regli gibi geçti akşamı.
️cuma göğüs dolgunluğu devam, sabah bir test yapayım dedim bir tane kalmıştı elimde, öylesine yaptım ve bakmadım bile yan odaya geçtim, çünkü ihtimal vermiyorum, genelde yaparım ben her ay. Bi baktım silik çizgi, 1 saat sonra daha net göründü.
️cumartesi elimde test yoktu ama benim emin olmam lazımdı, eşime test aldırdım, ama ilk idrar yoktu, 1-2 saat tutabildim ancak, çünkü aşırı sık tuvalete gitmeye başladım o gün ve devamında. Getirdi ve daha yaptığım gibi silik çizgi oluşmaya başladı, 3 dk sonra net göründü.
️arkadaşımla dışarı çıkmıştım cumartesi günü, aklıma girdi devlette kan verdik saat 17.30 gibi, ve 66.25 çıktı beta hcg.
Şu an dünden beri aşırı idrar çıkışım var, göğüs hassasiyetim devam, yüzüm hafif isilik gibi nokta oldu çok belli değil, başkada bir şeyim yok.
bir dahaki betayı çarşamba vericem sanırım.
Bu arada 3 yıldır bekliyorum, 1 tüp bebek 7 kere çatlatma iğnesi, 1 kere kimyasal gebelik, 2 hsg, 1 kere kriyoterapi ile rahim ağzı yarası dondurma işlemi,1 rahim genişletme ameliyatı, 1 yumurtalık kisti damar yırtması sonucu ameliyat oldum. Çok şey geçirdim, doktor dinlenelim demişti. Kendiliğinden olcağına inanmıyorum artık dedi, 1 ay bekledim regl oldum, bu ayda böyle oldu işte, demem o ki gerçekten umut başka bir şey, isteyen herkese nasip olur inşallahbenimde inşallah sağlıklı ilerler sürecim umarım yardımcı olabilmişimdir, biraz uzun oldu
Maalesef böyle bir süreç geçirdim. Eşim, ailem çok yardımcı oldu sağolsunlar. Güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsunNeler yaşamışsınız böyle Rabbim yavrunuzla sizi tamamlasın inşAllah sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?