- 20 Şubat 2022
- 362
- 220
- 53
- Konu Sahibi hemsirebiri
-
Canım çizgi görünüyor inşallah vardır ama ben daha önce bu şekilde çizgi görüp negatif aldığım oldu oyzden yarım tekrarlayın koyulaşma var mı diyeKimse yok muu??
Evett aynı görünüyor, Allahım sevincimizi tamamlasın inşallahhBende adetime 3 gün kala dün yani ergen gebelik testi yaptım hafif silik olarak çıktı seninki gibi umarım Allah gönlümüze göre verir de olur
Yarın sabah ilk idrarım ile tekrar yapıcam normal test ile dua edin umarım o da çift çizgi çıkar akşamınada eşime süpriz yaparımEvett aynı görünüyor, Allahım sevincimizi tamamlasın inşallahhsiz bir daha ne zaman yapacaksınız
Süreciniz nasıl ilerledi acaba bende bugün test yaptım silik çizgi çıktı ama kesin gözüyle bakamıyorum hala kimseye söyleyemedim tecrübenizi anlatır mısınız ?Tekrar test yapmanıza bile gerek yok benim çok daha silikti şükür hamileyim bir kaç gün bekle istersen kan ver
İnşallahYarın sabah ilk idrarım ile tekrar yapıcam normal test ile dua edin umarım o da çift çizgi çıkar akşamınada eşime süpriz yaparımherkesin sağlıklı hamileliği olur umarım
Regle 4 gün kala kopkoyu çıkma şansı yok yine silik çıkacaktır buda anlamsız bir bekleyiş içine sokar sürekli test yapmanın bir mantığı yok bir kaç gün beklemeliİnşallahburayada haber verin sonucunuzu bekliyoruz, İnşallah kopkoyu çift çizgi çıkar
Sabah tekrar test yapıp hemen kan vermeye gideceğim çünkü ne yazık ki sigara içiyorum bugün içmemeye çalıştım ama stresten dolayı uzak duramadımKimseye söylememekle iyi yapmışsın canım bende 5 gün kala yapmıştım inanılmaz silikti yok diye atmıştım hatta dayanamadım 10 dakika sonra baktım hayal gibi birşeydi ama olduğuna inandım bir kaç gün sonra tekrar yaptım ve epey belirginleşmişti regle 1 gün kala kan verdim değer 107 çıktı ve 2 günde bir kan verip yükselip yükselmediğini kontrol ettik aslında bu süreçte yorucu ve telaşlandırıcı keşke biraz daha geç öğrenebilseydik benim tavsiyem bir kaç gün içinde kan vermen ama bence hamilesinhaberini bekliyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?