- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 26
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Insallah canım benimYumurta oluşumu oluyor ama içlerinde çatlayıp döllenecek olan hepsi olmuyor. Çatlamaya uygun boyuta gelene folikül diyordu doktor
İnşallah pozitif olur❤❤
Canım ben de 8-10 adet folikül varmış ne demek olduğunu anlamadımYumurta oluşumu oluyor ama içlerinde çatlayıp döllenecek olan hepsi olmuyor. Çatlamaya uygun boyuta gelene folikül diyordu doktor
İnşallah pozitif olur❤❤
Aynen canım öle yaptım ama en iyisi gelecek ay regl zamanını bekleyim benMerhaba bu testi adetiniz bittikten 3-4 gün sonra mı yaptınız? Öyleyse gebe olmanız çok ama çok zor. Yumurtlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum testte çıkabilmesi için
Boyutları ne durumda ? Tedavi mi görüyorsunuzCanım ben de 8-10 adet folikül varmış ne demek olduğunu anlamadım
Boyutları hakkında bilgim yok ultrasona girmiştim orda çıktı doktorla henüz görüşmedim tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu arada konu sahibinden özür dilerim konuyu dağıttım sana da çok teşekkür ederiimBoyutları ne durumda ? Tedavi mi görüyorsunuz
Estağfurullah canın sagolsunBoyutları hakkında bilgim yok ultrasona girmiştim orda çıktı doktorla henüz görüşmedim tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu arada konu sahibinden özür dilerim konuyu dağıttım sana da çok teşekkür ederiim
Boyutunun yaklaşıl 20mm olmasını istiyor doktorlar genelde ama senin kendiliğinden o kadar gelişmişse eğer baya umut var demektirBoyutları hakkında bilgim yok ultrasona girmiştim orda çıktı doktorla henüz görüşmedim tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu arada konu sahibinden özür dilerim konuyu dağıttım sana da çok teşekkür ederiim
Senin beklediğine değmiş darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah içinde de banaaBoyutunun yaklaşıl 20mm olmasını istiyor doktorlar genelde ama senin kendiliğinden o kadar gelişmişse eğer baya umut var demektirBenim ilk ilaçlıda 3 tane gelişmişti olmadı sonrasında hiç gelişme olmamıştı 2 katına çıkarttı ilaç dozunu sonrası ama o ay bayrama denk geldi işlem yapılamadı baya maceralı bir süreç yaşıyor insan
Gerçekten olması için uğraşıp olmaması çok acıtıyor insanın canınıSenin beklediğine değmiş darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah içinde de banaaProgesteron da 19.55 çıktı bugün bat günüm ama adet olacak gibi hissediyorum
Amin canım inşallahGerçekten olması için uğraşıp olmaması çok acıtıyor insanın canınıİnşallah isteyen herkese ve sizlere Allah nasip ederde bebişlerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ❤❤ Sanırım hamile kaldıktan sonra en çok ettiğim dua bu oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya bide 2 gündür öle bi sık sık idrara çıkıyorum ki kasik ağrım la beraber 1 saat içinde 10 15 kere girmisimdirBoyutları ne durumda ? Tedavi mi görüyorsunuz
Bunda var mı sizce
Resim görünmüyor canım. Benim sık idrara çıkmam sonradan oldu ilk zamanlar o kadar sık çıkmıyordum bebek büyüdükçe fazlalaştıBunda var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?