Testime bakar misiniz hamile miyim

Merhaba bu testi adetiniz bittikten 3-4 gün sonra mı yaptınız? Öyleyse gebe olmanız çok ama çok zor. Yumurtlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum testte çıkabilmesi için

Boyutları ne durumda ? Tedavi mi görüyorsunuz
Boyutları hakkında bilgim yok ultrasona girmiştim orda çıktı doktorla henüz görüşmedim tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu arada konu sahibinden özür dilerim konuyu dağıttım sana da çok teşekkür ederiim

Boyutunun yaklaşıl 20mm olmasını istiyor doktorlar genelde ama senin kendiliğinden o kadar gelişmişse eğer baya umut var demektir Benim ilk ilaçlıda 3 tane gelişmişti olmadı sonrasında hiç gelişme olmamıştı 2 katına çıkarttı ilaç dozunu sonrası ama o ay bayrama denk geldi işlem yapılamadı baya maceralı bir süreç yaşıyor insan

Senin beklediğine değmiş darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah içinde de banaa Progesteron da 19.55 çıktı bugün bat günüm ama adet olacak gibi hissediyorum

Senin beklediğine değmiş darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah içinde de banaa Progesteron da 19.55 çıktı bugün bat günüm ama adet olacak gibi hissediyorum
Gerçekten olması için uğraşıp olmaması çok acıtıyor insanın canını İnşallah isteyen herkese ve sizlere Allah nasip ederde bebişlerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ❤❤ Sanırım hamile kaldıktan sonra en çok ettiğim dua bu oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…