- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 26
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Malesef yok. Zaten varsa çıkıyor hemen. Erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyorGebelik Vr mi arkadaşlar bu testi adetimden 3 4 gün sonra yaptım adetim 1 hafta geçti bide dün yapayım dedim kaset test ama çıkmadı sanki görmedim ama bu teste gördüm sanki hafif cizgi bide inofolic combi kullanıyorum dünde kasik ağrım vardı sol tarafta bel ağrım vardi ve karnımda agriyodu bugünde ara ara var kasik ağrım
Yaa çok üzüldüm eğer öyleyse var diye umutlanmistimMalesef yok. Zaten varsa çıkıyor hemen. Erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyor
Peki kasiklarim neden agriyo ki acaba belim felanMalesef yok. Zaten varsa çıkıyor hemen. Erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyor
Ama cizgi var demi hafifMalesef yok. Zaten varsa çıkıyor hemen. Erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyor
Gecikmedi ki adetimden 3 4 gün sonra yaptım k testi ben adetim geçeli 1 hafta oldu o test adetimden 3 4 gun sonraÜzgünüm ama 1 haftalık gecikmede baya belli olur bir çizgi çıkardı
Ben gecikme sandım pardon ama henüz kaset testlerden anlaşılmaz ki o zaman daha çok erkenGecikmedi ki adetimden 3 4 gün sonra yaptım k testi ben adetim geçeli 1 hafta oldu o test adetimden 3 4 gun sonra
Yok estağfurullah o nasıl laf :) işte bide en son kaset test yaptım dün o zamanda cizgi hiç gözüme takılmadı ama bunda var gibi demi biraz yada ben mi öle görüyorum dikkatli bakınca var gibiBen gecikme sandım pardon ama henüz kaset testlerden anlaşılmaz ki o zaman daha çok erken
Bi kasiklarda agri var ki solda özellikle arada Bi batıyor bacağıma doğru bide belimin ortası kalça kısmı valla anlamadimBen gecikme sandım pardon ama henüz kaset testlerden anlaşılmaz ki o zaman daha çok erken
Yumurtlama dönemin olabilir herkeste farklı zamanlarda olur. Bu aralar eşinle deneyin. Benim yumurtlama zamanlarımda hep kasıklarımda batmalar olur hatta doktor sol tarafta folikül var demeden anlamıştım sol tarafımda ağrı olmuştuBi kasiklarda agri
Bi kasiklarda agri var ki solda özellikle arada Bi batıyor bacağıma doğru bide belimin ortası kalça kısmı valla anlamadim
He doğru olabilir canım evet bide uykuluyum ki şu sıralar anlatamam yani sorma gitsinYumurtlama dönemin olabilir herkeste farklı zamanlarda olur. Bu aralar eşinle deneyin. Benim yumurtlama zamanlarımda hep kasıklarımda batmalar olur hatta doktor sol tarafta folikül var demeden anlamıştım sol tarafımda ağrı olmuştu
O bende normalde çoktu zaten hamilelikte de aynı devam ettiHe doğru olabilir canım evet bide uykuluyum ki şu sıralar anlatamam yani sorma gitsin
Canım folikül ne demekk yumurta mıYumurtlama dönemin olabilir herkeste farklı zamanlarda olur. Bu aralar eşinle deneyin. Benim yumurtlama zamanlarımda hep kasıklarımda batmalar olur hatta doktor sol tarafta folikül var demeden anlamıştım sol tarafımda ağrı olmuştu
Kız bende normalde bu kadar uyku sorunum yoktu kafamı koyunca geliyo uyusam şimdi uyurum İnş gebelik vardır doktor herhangi bi sorunun yok sagliklisin dedi ve hamilelik öncesi inofolic combi verdi içimde hep pozitif sonuç var bakalım giren aya regl olacak mıyım İnş olmam ve pozitiftirO bende normalde çoktu zaten hamilelikte de aynı devam ettiİnşallah bebeğiniz olur Olmaması çok zor bir durum o negatif sonuç ve umutla bekleyip adet olmak çok üzücü bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Saglik olsun o zaman ne deyimMaalesef yok
Uzulmeyin insallah olur belli olmazSaglik olsun o zaman ne deyim
Insallah canım benim Allah büyük ne deyimUzulmeyin insallah olur belli olmaz
Yumurta oluşumu oluyor ama içlerinde çatlayıp döllenecek olan hepsi olmuyor. Çatlamaya uygun boyuta gelene folikül diyordu doktorCanım folikül ne demekk yumurta mı
İnşallah pozitif olurKız bende normalde bu kadar uyku sorunum yoktu kafamı koyunca geliyo uyusam şimdi uyurum İnş gebelik vardır doktor herhangi bi sorunun yok sagliklisin dedi ve hamilelik öncesi inofolic combi verdi içimde hep pozitif sonuç var bakalım giren aya regl olacak mıyım İnş olmam ve pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?