Testime bakar misiniz cizgi var mı

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
Merhaba kizlar adetime yedi gün var belirtim felan da yok varsa çıkar dedim ve erken gebelik testini yaptım bir çizgi gördüm sanki ama inanmalı miyim sizce inanamıyorum çünkü hiç belirtim yok acaba bu testin kendi çizgisi mi hemen çıktı on yir mi saniye icinde

Eklentiler

• IMG20220412144243.jpg
    IMG20220412144243.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 325
Kizlar yarın sabahta başka marka test alıp yapicam ama hiç belirtim yok demistimya goguslerimde acıma felan yok ama sanki içlerinde bişey var gibi yani ama ben ona yormadim

Kizlar şimdi tekrar test yaptım aynı böyle yine çizgi var adetime 6 gün kaldı sizce doktora gideyim mi yoksa bekleyim mi ne diyorsunuz ne yapmaliyim gitmeli miyim

Kizlar şimdi tekrar test yaptım aynı böyle yine çizgi var adetime 6 gün kaldı sizce doktora gideyim mi yoksa bekleyim mi ne diyorsunuz ne yapmaliyim gitmeli miyim
Canim bayaaaa bi erken yapmışsın ben de senin gibiydim 6 gün önceden başlardım ama beklenen adet günümde gördüm asıl çizgiyi. 6 gün kala silik çıkması da belirti olabilir çok erken olduğu için emin olamıyorum. Bence yarın gidip kan vermen en sağlıklısi olacaktır

KKizlar bir tane comfort yapmıştım silik çizgi çıktı bir tane prodector yaptım silik çizgi çıktı ama bugün gelin görün ki pyno clinice test yaptım negatif çıktı 😔

Merhaba kizlar adetime yedi gün var belirtim felan da yok varsa çıkar dedim ve erken gebelik testini yaptım bir çizgi gördüm sanki ama inanmalı miyim sizce inanamıyorum çünkü hiç belirtim yok acaba bu testin kendi çizgisi mi hemen çıktı on yir mi saniye icinde
Lütfen regliye bi gün iki gün kala testi tekrar edin hassas testler kimyasal gebeliği belli ediyor ve sperm ya da yumurta da anormalim olduğu zaman gebelik sonlanıyor regl olarak bu da biz kadınları sıkıntı stres ve üzüntüye sokuyor. Başına gelmiş biri olarak diyorum ❤️ Yanlış anlamayın dilerim vardır. Rabbim yüzünüzü güldürsün 🥰

Kızlar merhaba, adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı. İki gün sonra yeniden yaptım bu kez net bir şekilde negatifti. Bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dayanamayıp kaset gebelik testinden yaptım ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Bu arada aşırı göğüslerim acıyor ve şişler. Bir haftadır da kasıklarıma bıçak saplanıyor. Akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. Benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olan var mı?
1650404321297.jpg

Kızlar merhaba, adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı. İki gün sonra yeniden yaptım bu kez net bir şekilde negatifti. Bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dayanamayıp kaset gebelik testinden yaptım ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Bu arada aşırı göğüslerim acıyor ve şişler. Bir haftadır da kasıklarıma bıçak saplanıyor. Akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. Benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olan var mı?Eki Görüntüle 3051838
Yarım saat sonra çıkan sonuçlara güvenmeyin çoook başıma geldi

X