Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs uçlarım çok acıyor ve şişler neden olduğuna anlam veremedim 3-4 gün beri hergün değerlendiriyoruz yarından sonraki günlerde değerlendirelim gün aşırı olması şart mı peki hergün olsa olasılık düşer mi acabaBugünü değerlendir sonra gün aşırı değerlendirebilirsin iki üç günü… Ben heralde peş peşe üç gün değerlendirirdim ama sperm kalitesi açısından gün aşırı diyorlar![]()
Bugün değerlendirdik yarın ve sonraki günlerde değerlendireceğizBana kalırsa bugun dahil 3 gun yap
Yumurtlamadan dolayı olabilir göğüslerin, bu zamana kadar yapmışsın üç gün daha yap gitsin en azından kafan rahat olur o gün de yapsa mıydım demezsin…Göğüs uçlarım çok acıyor ve şişler neden olduğuna anlam veremedim 3-4 gün beri hergün değerlendiriyoruz yarından sonraki günlerde değerlendirelim gün aşırı olması şart mı peki hergün olsa olasılık düşer mi acaba
Hergün bir kere yeterli olur mu sabah akşam mı oluyor gün aşırıYumurtlamadan dolayı olabilir göğüslerin, bu zamana kadar yapmışsın üç gün daha yap gitsin en azından kafan rahat olur o gün de yapsa mıydım demezsin…![]()
Gün aşırı bir gün yapmak bir gün yapmamak oluyor. Her gün bir yeterli olur bence adam kuruyacak…Hergün bir kere yeterli olur mu sabah akşam mı oluyor gün aşırı
Öyle olduğunu bilmiyordum gün aşırıyı biryerde sabah akşam okumuştum öyle sanıyorumGün aşırı bir gün yapmak bir gün yapmamak oluyor. Her gün bir yeterli olur bence adam kuruyacak…
Her gün ilişiki sperm kalitesini düşürür.Regli bittikten sonra araya bir gün koyun (gün aşırı yani) Yalnızca Yumurtlama başladıktan sonraki üst üste olan günleri değerlendirmeniz yeterli olur.(Testinize göre 23 aralıkta yumurtlama gününiz başlamış 24 tam yumırtlama 25inde çatlama olmuş(23 24 25i değerlendirlemesiniz. ) Bundan sonra yine iki güne bi ilişki yeterli olur22 aralıktan beri hergün değerlendiriyoruz bu akşam çatladığını anladım son testimde pek tecrübem yok ne yapmam gerekiyor bu süreçte yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3526732
Dediğiniz gibi 23-34-25 değerlendirdik artık gün aşırıya dönücezHer gün ilişiki sperm kalitesini düşürür.Regli bittikten sonra araya bir gün koyun (gün aşırı yani) Yalnızca Yumurtlama başladıktan sonraki üst üste olan günleri değerlendirmeniz yeterli olur.(Testinize göre 23 aralıkta yumurtlama gününiz başlamış 24 tam yumırtlama 25inde çatlama olmuş(23 24 25i değerlendirlemesiniz. ) Bundan sonra yine iki güne bi ilişki yeterli olur
Hayır takvime göre yapmaya başdım 14. Gün yumurtlama gösteriyordu 13.gün yaptım silikti takvimdede gördüğüm gibi 14. Gün ertesi gün iki çizgim de koyuydu sonrasında devam ettim bugün çatlama geçrekleşti istersen adetin biter bitmezde başlayabilirsinizTeste direk adet bitimi mi başladınız
Sanırım öyleKızlar zaten spermlerin kalma süresi 72 saat değil mi
Yumurtlama döneminde göğüs uçlarım çok acıyordu batıyordu ama hala devam ediyor neden acabaBugünü değerlendir sonra gün aşırı değerlendirebilirsin iki üç günü… Ben heralde peş peşe üç gün değerlendirirdim ama sperm kalitesi açısından gün aşırı diyorlar![]()
Yumurtlama döneminde göğüs uçlarım çok acıyordu batıyordu ama hala devam ediyor neden acaba dokununca batıyor göğüs uçlarım yaGün aşırı bir gün yapmak bir gün yapmamak oluyor. Her gün bir yeterli olur bence adam kuruyacak…