Testime bakar mısınız çatlamam oldu mu ne yapmalıyım

bytknkya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
43
14
3
23
22 aralıktan beri hergün değerlendiriyoruz bu akşam çatladığını anladım son testimde pek tecrübem yok ne yapmam gerekiyor bu süreçte yardımcı olur musunuz
image.jpg

Bugünü değerlendir sonra gün aşırı değerlendirebilirsin iki üç günü… Ben heralde peş peşe üç gün değerlendirirdim ama sperm kalitesi açısından gün aşırı diyorlar 🍀

Bugünü değerlendir sonra gün aşırı değerlendirebilirsin iki üç günü… Ben heralde peş peşe üç gün değerlendirirdim ama sperm kalitesi açısından gün aşırı diyorlar 🍀
Göğüs uçlarım çok acıyor ve şişler neden olduğuna anlam veremedim 3-4 gün beri hergün değerlendiriyoruz yarından sonraki günlerde değerlendirelim gün aşırı olması şart mı peki hergün olsa olasılık düşer mi acaba

Göğüs uçlarım çok acıyor ve şişler neden olduğuna anlam veremedim 3-4 gün beri hergün değerlendiriyoruz yarından sonraki günlerde değerlendirelim gün aşırı olması şart mı peki hergün olsa olasılık düşer mi acaba
Yumurtlamadan dolayı olabilir göğüslerin, bu zamana kadar yapmışsın üç gün daha yap gitsin en azından kafan rahat olur o gün de yapsa mıydım demezsin… 🍀

22 aralıktan beri hergün değerlendiriyoruz bu akşam çatladığını anladım son testimde pek tecrübem yok ne yapmam gerekiyor bu süreçte yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3526732
Her gün ilişiki sperm kalitesini düşürür.Regli bittikten sonra araya bir gün koyun (gün aşırı yani) Yalnızca Yumurtlama başladıktan sonraki üst üste olan günleri değerlendirmeniz yeterli olur.(Testinize göre 23 aralıkta yumurtlama gününiz başlamış 24 tam yumırtlama 25inde çatlama olmuş(23 24 25i değerlendirlemesiniz. ) Bundan sonra yine iki güne bi ilişki yeterli olur

Her gün ilişiki sperm kalitesini düşürür.Regli bittikten sonra araya bir gün koyun (gün aşırı yani) Yalnızca Yumurtlama başladıktan sonraki üst üste olan günleri değerlendirmeniz yeterli olur.(Testinize göre 23 aralıkta yumurtlama gününiz başlamış 24 tam yumırtlama 25inde çatlama olmuş(23 24 25i değerlendirlemesiniz. ) Bundan sonra yine iki güne bi ilişki yeterli olur
Dediğiniz gibi 23-34-25 değerlendirdik artık gün aşırıya dönücez

Teste direk adet bitimi mi başladınız
Hayır takvime göre yapmaya başdım 14. Gün yumurtlama gösteriyordu 13.gün yaptım silikti takvimdede gördüğüm gibi 14. Gün ertesi gün iki çizgim de koyuydu sonrasında devam ettim bugün çatlama geçrekleşti istersen adetin biter bitmezde başlayabilirsiniz

Yumurtlama döneminde göğüs uçlarım çok acıyordu batıyordu ama hala devam ediyor neden acaba

Back