A ahbubenn Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2023 237 113 29 1 Ekim 2024 Konu Sahibi premomture #21 premomture .!.: Ya sinirden onu da yapmadım bu ay baktım herşey düzensiz herşey negatif Genişletmek için tıkla... Demekki en planlamadığınız anda oluyor
premomture .!.: Ya sinirden onu da yapmadım bu ay baktım herşey düzensiz herşey negatif Genişletmek için tıkla... Demekki en planlamadığınız anda oluyor
premomture Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Mart 2022 321 173 1 Ekim 2024 Konu Sahibi premomture #22 ahbubenn .!.: Demekki en planlamadığınız anda oluyor Genişletmek için tıkla... Belkide yoktur çiçeğim ya brn pek güvenmiyorum artık testlere çok bıktım
ahbubenn .!.: Demekki en planlamadığınız anda oluyor Genişletmek için tıkla... Belkide yoktur çiçeğim ya brn pek güvenmiyorum artık testlere çok bıktım
happys Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 621 186 1 Ekim 2024 Konu Sahibi premomture #23 premomture .!.: Belkide yoktur çiçeğim ya brn pek güvenmiyorum artık testlere çok bıktım Genişletmek için tıkla... Bana bakabilir misiniiizzz iğnemin bugün 13.günü yaklaşık 3 gündür negatifti bugün gün içinde de dahil. Akşam bu şekilde çıktı. Eklentiler IMG_1388.jpeg 71,1 KB · Görüntüleme: 63
premomture .!.: Belkide yoktur çiçeğim ya brn pek güvenmiyorum artık testlere çok bıktım Genişletmek için tıkla... Bana bakabilir misiniiizzz iğnemin bugün 13.günü yaklaşık 3 gündür negatifti bugün gün içinde de dahil. Akşam bu şekilde çıktı.
premomture Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Mart 2022 321 173 2 Ekim 2024 Konu Sahibi premomture #24 happys .!.: Bana bakabilir misiniiizzz iğnemin bugün 13.günü yaklaşık 3 gündür negatifti bugün gün içinde de dahil. Akşam bu şekilde çıktı. Genişletmek için tıkla... Görüyorum ama emin olamıyorum canım koyulaşma takip et bence inşallah hamileyizdir
happys .!.: Bana bakabilir misiniiizzz iğnemin bugün 13.günü yaklaşık 3 gündür negatifti bugün gün içinde de dahil. Akşam bu şekilde çıktı. Genişletmek için tıkla... Görüyorum ama emin olamıyorum canım koyulaşma takip et bence inşallah hamileyizdir
happys Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 621 186 2 Ekim 2024 Konu Sahibi premomture #25 premomture .!.: Görüyorum ama emin olamıyorum canım koyulaşma takip et bence inşallah hamileyizdir Genişletmek için tıkla... Sabah yaptım maalesef negatif
premomture .!.: Görüyorum ama emin olamıyorum canım koyulaşma takip et bence inşallah hamileyizdir Genişletmek için tıkla... Sabah yaptım maalesef negatif