- 13 Mart 2022
- 321
- 173
-
- Konu Sahibi premomture
Hepsinde silik çizgi görüyorum hayal miSon adet tarihim 11 Eylül kızlar düzensiz oluyorum emin olmak için Freely marka kaset testten 6 test yaptım sabah idrarıyla sürekli negatif görmekten geldiğim hâl ektedirBi yorumlayın nolur
Yarın veya yarından sonra olabilirim 21-22-23 gün civarı bazen 25 günde değişiyorRegline kaç gün var
İlk 5 dkHepsinde silik çizgi görüyorum hayal miilk 5 dk icinde çıktı ise vardır bence kan testi yaptır en azindan emin olursun kaset testler de zor çıkıyor silik yoksa çıkmıyor hiç gerçi markayi bilmiyorum iyi mi
Bı çılgınlık yapıp 10 Ekim'de yaptır bence bekle biraz daha beraber yaparızYarın veya yarından sonra olabilirim 21-22-23 gün civarı bazen 25 günde değişiyor
Biraz beklersen ayy maşallah kuzum hamilesin diyenler illa ki çıkacaktır diye düşünüyorum.Son adet tarihim 11 Eylül kızlar düzensiz oluyorum emin olmak için Freely marka kaset testten 6 test yaptım sabah idrarıyla sürekli negatif görmekten geldiğim hâl ektedirBi yorumlayın nolur
Ay inşallah inşallahBen pozitif diyorum tabi kanda belli olur inşallah hamilesin dir
Tamam bekliyorum hadi bakalımBı çılgınlık yapıp 10 Ekim'de yaptır bence bekle biraz daha beraber yaparız
Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için inşallahBiraz beklersen ayy maşallah kuzum hamilesin diyenler illa ki çıkacaktır diye düşünüyorum.
Silik bir çizgi gördüm bende umarım hamilesindir, kan testi ver. Hakkında hayırlısı olsun
İlk 5 dkTestler uzun süre beklemediyse gebesin canım
Ayyy inşallah 5 dk bekledikten hemen sonra çektimTestler uzun süre beklemediyse gebesin canım
Canım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunYarın veya yarından sonra olabilirim 21-22-23 gün civarı bazen 25 günde değişiyor
Ay inşallah çiçeğimCanım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun
6 test de yanılıyor olamaz
Ya sinirden onu da yapmadım bu ay baktım herşey düzensiz herşey negatif6 test de yanılıyor olamazbence de hamilesiniz yumurtlama takibi yapıyor musunuz? Kaç gün geçti acaba