Ne çıktı sonucunuzMerhaba ben de days doctor yaptım ilk defa bir testimde silik çizgi çıktı. Kan verdim az önce ama yanıltıyor dedikleri için de korkuyorum. Dua eder misiniz. Sizin de days doctor mıydı?
merhaba canım days doctordu evet ama burada o kadar çok post okudum ki hepsi yalancı pozitif çıkardı diyor ama bende çıkartmadı hatta ilk test yaptığımda artımeddi markası ve reglime 3 gün vardı , reglime 1 gün kala days doctor yaptım yine hayalet çizgi çıkmıştı reglim 2gün gecikince de Freely erken gebelik testi yaptım onda daha netti çizgi .. inşallah sende ki yalancı pozitif değildirMerhaba ben de days doctor yaptım ilk defa bir testimde silik çizgi çıktı. Kan verdim az önce ama yanıltıyor dedikleri için de korkuyorum. Dua eder misiniz. Sizin de days doctor mıydı?
Canım sonuç nedir inşallah gebesindirBugun tekrar yaptım sabah
Silik çıktığı için korkuyorum test vermeyeCanım sonuç nedir inşallah gebesindir
Korkma canım benim , en azından kesin sonuç alacaksın kan verince şimdi bu testle muallakta kalıyorsun bide öyle düşünSilik çıktığı için korkuyorum test vermeye
Adetim 5 gün geçmişti test verdim 0.100 çıktı ama ben hep yaparım test asla silik dahi çıkmaz kaç yıldır yapıyorum hayatımda ilk defa 2 gün üst üste ayrı markalardan test yaptım ve ikiside silik çıktı bie hafta daha bekliycem tekrar kan testi verecemKorkma canım benim , en azından kesin sonuç alacaksın kan verince şimdi bu testle muallakta kalıyorsun bide öyle düşün
Insan catlar ya yorum.yorum bu nedir kan verin rahatlayin :)Adetim 5 gün geçmişti test verdim 0.100 çıktı ama ben hep yaparım test asla silik dahi çıkmaz kaç yıldır yapıyorum hayatımda ilk defa 2 gün üst üste ayrı markalardan test yaptım ve ikiside silik çıktı bie hafta daha bekliycem tekrar kan testi verecem
Testin markası Artimed mi acaba? Bende de aynı şey var şu an ve benim adetime 10 gün var daha bende fotoğraf paylaşıyorum bi bakın isterseniz benim kanda negatif çıktı ben iki tane yaptım aynı marka iki gün üst üste ikinci yaptığım daha belirgin ve daha pembeydiEki Görüntüle 3532653
Adetim geçeli 5 gün oldu ama kasıklarımdada batma var acaba hamilemiyim sabah test yaptım böyle çıktı
Daysdoctor ve artımed markalarıTestin markası Artimed mi acaba? Bende de aynı şey var şu an ve benim adetime 10 gün var daha bende fotoğraf paylaşıyorum bi bakın isterseniz benim kanda negatif çıktı ben iki tane yaptım aynı marka iki gün üst üste ikinci yaptığım daha belirgin ve daha pembeydi
Zaten merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramak çok kötü olduğu için korkuyorum bu psikolojik bişe yani yıllardır denediğim için kötü sonuç görünce üzülüyorum artıkInsan catlar ya yorum.yorum bu nedir kan verin rahatlayin :)
Maalesef 0.7 çıktıNe çıktı sonucunuz
merhaba canım days doctordu evet ama burada o kadar çok post okudum ki hepsi yalancı pozitif çıkardı diyor ama bende çıkartmadı hatta ilk test yaptığımda artımeddi markası ve reglime 3 gün vardı , reglime 1 gün kala days doctor yaptım yine hayalet çizgi çıkmıştı reglim 2gün gecikince de Freely erken gebelik testi yaptım onda daha netti çizgi .. inşallah sende ki yalancı pozitif değildir
Maalesef 0.7 çıktı
Rabbim hakkında hayırlısını versin canımMaalesef 0.7 çıktı
Siz de haklisiniz biseyi ne kadar cok istersek o bizim imtihanimiz oluyor, ben dusuk yaptiktan ertesi ay hemen kendiligimden hamile kaldim. Allah ol deyince oluyor. Uzulmeyin herseyin vakti zamani var elbet.Zaten merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramak çok kötü olduğu için korkuyorum bu psikolojik bişe yani yıllardır denediğim için kötü sonuç görünce üzülüyorum artık
Bak ilk baştaki anasını ağlattığım içini dışına çıkarttığım artımed kaset test bunu 2 ocakta yaptımhamile olduğumu ilk onunla öğrendim mor kapaklı olan da days doctor bunu 4 ocakta yaptım regli olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikmişti öyle yaptım , en sondaki Freely erken gebelik testi 5 ocakta yaptım reglinin 2.gün gecikmesinde .. 5 Ocakta akşam acile gidip kan verdim beta 196.33 çıktı .. kendini üzme kuruntu stres yapma içini ferah tut kaç tane test yaptın toplam ?
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun beta hcg değeri kanda hemen tespit edilebilirken idrara çok geç yansır ondan yana korkunuz olmasınkızlar merhaba ben tüp bebek transferimin 8. günü freely gebelikv testi çok silik çizgi gördüm. 9. gün tek çizgi gördüm hemen kan verdim. beta 94 ile gebe olduğumu öğrendim. testi 2 gün sonra tekrarladım pazartesi günü 198 geldi beta değerim. doktorum 14 gün sonra kese görünümü için gelirsin dedi . ama malesef şimdi bu sabah yine kan vermeyeceğim için içime bir şüphe düştü ve idrarda bakayım dedim freely gebelik testim yine çok çok silik var gibi yok gibi geldi. ben bu işi anlamadım. kafayı yicem. 198 olan beta değeri 2 gün içinde %50 artsa 300 oluyor nasıl çıkmıyor bu idrar testinde ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?