İkinci çizgi belli bence gebelik var gidip kan vermelisiniz hayırlı olsunEki Görüntüle 3532653
Adetim geçeli 5 gün oldu ama kasıklarımdada batma var acaba hamilemiyim sabah test yaptım böyle çıktı
5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmıİkinci çizgi belli bence gebelik var gidip kan vermelisiniz hayırlı olsun
Eşimle Bayadır düşünüyoruz şuan çok heyecanlıyım5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmı
Yıllardır düşünüyorum olmadı her türlü yolu denedim ilaç olarak şuan hiçbirşey yapmadım sadece kafama takmamaya çalıştım o yüzden korkuyorum bişe çıkmazsa diyesilikte olsa 2. çizgi pozitif demek hayırlı olsun
Eğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela5 gün geçti ama adetim kanda çıkarmı
kan verseniz. belli olur içinizi ferah tutun inşaAllah olmuşturEşimle Bayadır düşünüyoruz şuan çok heyecanlıyım
Yıllardır düşünüyorum olmadı her türlü yolu denedim ilaç olarak şuan hiçbirşey yapmadım sadece kafama takmamaya çalıştım o yüzden korkuyorum bişe çıkmazsa diye
Henüz 5 gün geçti adetim aylardır deniyorum ilk defa böyle çıktı korkuyorum aslında tekrar test yapmayı düşünüyorum 1 2 günekan verseniz. belli olur içinizi ferah tutun inşaAllah olmuştur
yarın ilk idrarla yaparsanız net sonuç alırsınızHenüz 5 gün geçti adetim aylardır deniyorum ilk defa böyle çıktı korkuyorum aslında tekrar test yapmayı düşünüyorum 1 2 güne
Hayırlı olsunEğer geç döllenme değilse kanda çıkar diye düşünüyorum şöyle de bi durum var eğer geç döllenme olsa bu sefer testte çıkmazdı ben bundan 10 ay önceki gebeliğimde 14 gün gecikme yaşadım o 14 gün gecikmenin her gününde test yaptım hepsi negatifti taki 14.gün test yapıp pozitifi görmüştüm acile gidip kan verdiğimde 284.64 ile gebe olduğumu öğrenmiştim , doktorda geç döllenme olmuş demişti mesela
Yaptığım testin adı daysdoctor gittim başla bir marka aldım artımed diye onu yarın yapacam inşallah testin markası farkediyormuyarın ilk idrarla yaparsanız net sonuç alırsınız
Döngüm 33 günde 1 ve reglim 3 gün sürüyor , sanırsam geç yumurtlama oluyoHayırlı olsundöndünüz kaç gündü acaba böyle olunca çift yumrtlama mı oluyor
markası faletmez ama keşke farklı marka alsaydınız o markalar yalancı pozitif gösterebiliyorYaptığım testin adı daysdoctor gittim başla bir marka aldım artımed diye onu yarın yapacam inşallah testin markası farkediyormu
Bundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslındamarkası faletmez ama keşke farklı marka alsaydınız o markalar yalancı pozitif gösterebiliyor
evet şuan ki çizginiz pozitif duruyor pembe çizgi çünküBundan önce hep yaptım kaç yıldır her markayı hep tek çizgi çıktı silik dahi olsa görmedim aslaa hayatımda ilk defa böyle silik gördüm ondan dolayı ümitleniyorum aslında
İkinci çizgi belli bence gebelik var gidip kan vermelisiniz hayırlı olsun
Days doctor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?