Gebeliğe Hazırlık Testi yorumlayabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Kiar dunku farkli marka testtede ikinci cizgi hemen cikti bugunde cikti ama beyaz bende idrar yolu enfeksiyonu var ondanmi test boyle cikiyor

Eklentiler

• IMG_20191028_204450.jpg
    IMG_20191028_204450.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 65
Oteki testinin fotosu varmi onuda at abakalm ?

Oteki testinin fotosu varmi onuda at abakalm ?
Canim onu cekmedim ya onda boyle biraz daha mor gibi olunca umutlandim freely markaydi o bugunki fortune diye birsey bu garip geldigi icin konu actim dun zaten oylesine yapmistim enfeksiyon olunca ilac aliyom diye cikmaz ama yinede yapayim icim rahat olsun dedim cunku sali yumurtlama olmustu bir baktim bir dakika olmadan cizgi yeri belli oldu acaba ilaclaro sabah almistim belkide onlar yapmistir ama 3 yildir ilk kez aninda cizgi gorunce baya umutlandim

Canim onu cekmedim ya onda boyle biraz daha mor gibi olunca umutlandim freely markaydi o bugunki fortune diye birsey bu garip geldigi icin konu actim
En iyisi bir tane duzgun test al msela laboquick olabilir al-bi olabilr daily quick fln var onlardan al yap bklm normal ucuz testlerden

En iyisi bir tane duzgun test al msela laboquick olabilir al-bi olabilr daily quick fln var onlardan al yap bklm normal ucuz testlerden
canim enfeksiyon yada ilactan olabilir sanirim. O markalar canim internetten anca alabilirim bunu nobetci eczaneden almistim.

canim enfeksiyon yada ilactan olabilir sanirim. O markalar canim internetten anca alabilirim bunu nobetci eczaneden almistim.
Tmm eczanede baska markada vardir bi bakin bakalim. Ilaclardn fln degl testle alakali o beyazlik.

Tmm eczanede baska markada vardir bi bakin bakalim. Ilaclardn fln degl testle alakali o beyazlik.
Tmm canim bakarim ama ben bir senedir freely kullaniyordum iki tane freely yaptim ilk kez cikti boyle beyaz hayirlisi artik en kotusude bu zaten alistirmistim enfeksiyondan yok diye ama umutlandim baya

Back