Ben mavi olanında çok silik bir çizgi gördüm.
Teşekkür ederimBen mavi olanında çok silik bir çizgi gördüm.
Rica ederimTeşekkür ederim
Bu iki markayada hiç güvenmiyorum hele bebetime a asla güvenme
İkinci gebeliğim dış gebelik oldu ama bebetime da çıkmıştı hem de bhcg 20 idi o yüzden kafam çok karıştı. Yorum için teşekkür ederim.Bu iki markayada hiç güvenmiyorum hele bebetime a asla güvenme
Ben ikisinde de çok silik bir çizgi gördüm dikkatli bakınca inşallah vardır
Çok teşekkür ederimBen ikisinde de çok silik bir çizgi gördüm dikkatli bakınca inşallah vardıryarın tekrarla mutlaka.
Testlerine her ay ışıkla bakan biri olarak hiç çizgi göremedim kendimdeÇok teşekkür ederimAslında fotoda o kadar net gözükmüyor çıplak gözle görebiliyorum.
Geçen adet bitimi 3.gün pozitif çıkmıştı .öyle belli belirsiz değil bayağı da belirgin çıkmıştı üstüne gördüm sanıp soluğu hastanede aldım ama kocaman bir hayal kırıklığı olmuştu.Haklısın canım kaset testlere güvenmemek gerekiyor henüz adetim geçmedi .Testlerine her ay ışıkla bakan biri olarak hiç çizgi göremedim kendimdedikkatli bakınca görünüyor bence.ama tabi çok silik varsa zaten yarın daha çok belli olacaktır.insallah testlerin azizligine ugramazsin canım.
Aaa çok ilginç nasıl pozitif çıkmışkı o zaman yoksa.hangi marka testti o geçen seferki.Geçen adet bitimi 3.gün pozitif çıkmıştı .öyle belli belirsiz değil bayağı da belirgin çıkmıştı üstüne gördüm sanıp soluğu hastanede aldım ama kocaman bir hayal kırıklığı olmuştu.Haklısın canım kaset testlere güvenmemek gerekiyor henüz adetim geçmedi .
Beyaz testte sanki bir gölge vsr acaba ben mi yanlis görüyorum
Geçen sefer fearly diye bir testti ve çok şaşırmıştım.İşin kötüsü eşimide gecenin bir vakti heyecanlandırdım.sonucu hayal kırıklığı oldu...Aaa çok ilginç nasıl pozitif çıkmışkı o zaman yoksa.hangi marka testti o geçen seferki.
Aslında onda daha bariz görünüyor ama fotoda belirsiz çıkıyor.hayırlısı bakalım adet olmazsam inanacağımBeyaz testte sanki bir gölge vsr acaba ben mi yanlis görüyorumsende öyle gördün mü en iyi sen anlarsın canım hayırlısı ins vardır
Teşekkür ederimAslında onda daha bariz görünüyor ama fotoda belirsiz çıkıyor.hayırlısı bakalım adet olmazsam inanacağım
İnşallah vardır canım tam harfin olduğu yerden açık renk gölge görüyorum . Rabbim inşallah. Gönlüne göre verirAslında onda daha bariz görünüyor ama fotoda belirsiz çıkıyor.hayırlısı bakalım adet olmazsam inanacağım
Aaa o markayı ben kullandım hiç oyle net pozitif görmedim, ama şöyle biseyi vardı o markanın çok fazla kuruma çizgisi çıkartıyor.sonradan cikdiysa kurumadir belkide, öyle olmuş olabilirGeçen sefer fearly diye bir testti ve çok şaşırmıştım.İşin kötüsü eşimide gecenin bir vakti heyecanlandırdım.sonucu hayal kırıklığı oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?