• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi yorumlayabilecek olan var mı?Bata 4 kala

sanzaturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
8
86
Trabzon
IMG_20210620_123721.webp

Benimkinde yarım saat içinde belirince telaşlandım.Ama Bhcg 0.100 çıktı.
Evet evet frelly çıkartıyor yarım saat 1 saat içinde onlar kuruma oluyor bende gördüm onu. İlk 10 dk da hicbisey görünmüyorsa genellikle olmuyor.ilk attığın testler kaç dk da cikdi bu aykiler.

Testler kuruyunca belli belirsiz çizgi veriyor.En iyisi yarın sabah testi tekrar etmek . Hayırlısı bakalım.Mevlam neylerse güzel eyler.Benim heyecanıma ortak olup cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🤗🙏🙏

Evet koyulaşma görünmüyor sanki, yumurtlama gününü tam biliyormusun.ovulasyon testi falan kullanmismiydin.
Evet koyulaşma görünmüyor sanki, yumurtlama gününü tam biliyormusun.ovulasyon testi falan kullanmismiydin.
Yumurtlama tarihinden emin değilim ovulasyon testi de kullanmadım.adet ağrılarına benzer ağrılar başladı.Galiba kırmızılar geliyor...😔

Canım yumurtlama tarihinden emin değilsen vardır belkide, çünkü tahminine göre 2 üç gün bile geç yumurtladiysan belkide ondan çok silik görünmüştür.bekle bi kaç gün daha tekrar test yaparsın.hamilelikte de adet ağrısı oluyor pek farkı yok diyor burada herkes.

Back
X