• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi yorumlayabilecek olan var mı?Bata 4 kala

sanzaturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
8
86
Trabzon
IMG_20210620_123721.webp

Çok teşekkür ederim 🙏 Aslında fotoda o kadar net gözükmüyor çıplak gözle görebiliyorum.
Testlerine her ay ışıkla bakan biri olarak hiç çizgi göremedim kendimde🤣 dikkatli bakınca görünüyor bence.ama tabi çok silik varsa zaten yarın daha çok belli olacaktır.insallah testlerin azizligine ugramazsin canım.

Testlerine her ay ışıkla bakan biri olarak hiç çizgi göremedim kendimde🤣 dikkatli bakınca görünüyor bence.ama tabi çok silik varsa zaten yarın daha çok belli olacaktır.insallah testlerin azizligine ugramazsin canım.
Geçen adet bitimi 3.gün pozitif çıkmıştı .öyle belli belirsiz değil bayağı da belirgin çıkmıştı üstüne gördüm sanıp soluğu hastanede aldım ama kocaman bir hayal kırıklığı olmuştu.Haklısın canım kaset testlere güvenmemek gerekiyor henüz adetim geçmedi .

Geçen adet bitimi 3.gün pozitif çıkmıştı .öyle belli belirsiz değil bayağı da belirgin çıkmıştı üstüne gördüm sanıp soluğu hastanede aldım ama kocaman bir hayal kırıklığı olmuştu.Haklısın canım kaset testlere güvenmemek gerekiyor henüz adetim geçmedi .
Aaa çok ilginç nasıl pozitif çıkmışkı o zaman yoksa.hangi marka testti o geçen seferki.

Geçen sefer fearly diye bir testti ve çok şaşırmıştım.İşin kötüsü eşimide gecenin bir vakti heyecanlandırdım.sonucu hayal kırıklığı oldu...
Aaa o markayı ben kullandım hiç oyle net pozitif görmedim, ama şöyle biseyi vardı o markanın çok fazla kuruma çizgisi çıkartıyor.sonradan cikdiysa kurumadir belkide, öyle olmuş olabilir

Back
X