- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Utanma bisi olmazbu nıye boyle buyuk cıktı yhaaaa
yhaa buyuk cıkınca kırmızılıgı azaldı aaaa ama olmazkııı boyleeeUtanma bisi olmaz
druma bağlı bazı tup bebek drları sonuna kadar kullandırıyo ama omnu kullanamssam ben kılo alırım[/QUOTE]Cnm kaçıncı haftaya kadar kullanacaksin
druma bağlı bazı tup bebek drları sonuna kadar kullandırıyo ama omnu kullanamssam ben kılo alırım
Birazda ilerleyen donemde yaparsin ozlersin belki idrar testini puhahahyhaa buyuk cıkınca kırmızılıgı azaldı aaaa ama olmazkııı boyleee
neyse ıste son test buydu daha yapmam hevesımı aldım
son bı daha yapıcam ama belkı haftaya kıpkırmızı cızgıyı de gormek ıstıyorumBirazda ilerleyen donemde yaparsin ozlersin belki idrar testini puhahah
Pofsss artik birakta ben yapayim haftaya malum haftaya buyuk gun :)son bı daha yapıcam ama belkı haftaya kıpkırmızı cızgıyı de gormek ıstıyorum
senı de gorecezzzzzz senı deee once sılık cızgıyı görecenn sonraaaa cızgı koyulasıo mu dıye habıre test yapıcan aşagı yukarı 3 4 gun surecekkkPofsss artik birakta ben yapayim haftaya malum haftaya buyuk gun :)
Insallah ama ben direk kana gidicem :) kalbim onunla ugrasmaya dayanmaz ne olacaksa birden olsunsenı de gorecezzzzzz senı deee once sılık cızgıyı görecenn sonraaaa cızgı koyulasıo mu dıye habıre test yapıcan aşagı yukarı 3 4 gun surecekkk
canım gebelık varsa dırek cıkıo zaten ben pazartesı sabah ıdrar yaptım aksamına kan verdım işteInsallah ama ben direk kana gidicem :) kalbim onunla ugrasmaya dayanmaz ne olacaksa birden olsun
Kiz bazilari yanlos oluor falan kanda yok orda cikar yada tam tersi olir strese girmeyeyim :)canım gebelık varsa dırek cıkıo zaten ben pazartesı sabah ıdrar yaptım aksamına kan verdım işte
a
esım gelse de dra gıtsek yaffffa
baya koyulasmis abla stres yapma kendine hersey olmasi gerektigi gibi gidiyor
anlamadım canım ne demek ıstedıgını :)Kiz bazilari yanlos oluor falan kanda yok orda cikar yada tam tersi olir strese girmeyeyim :)
Cunku kotu yazmisim :) normaldir bebegimanlamadım canım ne demek ıstedıgını :)
Anladim anladim yanlis cikabiliyorlar diorsun basim donuyo hemen anlamadim ne yazmak istediginianlamadım canım ne demek ıstedıgını :)
Bana mi dedin bunu cnm evet gebelik var ama cok kucuk henuz bugun 1 gun geciktimbence pozitif inşAllah hayırlısıyla hamilesindir.