- 30 Haziran 2013
- 21.173
- 16.769
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Aminn cnm benim cok sagol senin de bebisin hayirli olsunevet -adre- sana dedim RABBİM tamama erdirir inşAllah
Kızlar kan sonucum 174.9 cikti
ewet cnm 66 dan 175 e cıkmıs dr ıyı artmıs dedı demekkı ıyı gıdıyo dıyebılırızz ınsallah daha bı sorunla karsılaşmayızguzel cikmis abla :)
nasilsin bugun dun gormemisim yorumunu
ewet cnm 66 dan 175 e cıkmıs dr ıyı artmıs dedı demekkı ıyı gıdıyo dıyebılırızz ınsallah daha bı sorunla karsılaşmayız
ay canım ıns dedıgın gıbı boyle sorunsuz devam ederrriyi gidiyor abla masallah baya artmis umarim sonuna kadar boyle devam eder hersey guzel olur
Canim ya ben senin düşük tehliken olduğunu sayfana bakınca gördüm nasılsın lekelenmelerin devam ediyomu nasıl bebeginyaa aslında aklıma gelmedı degıl acaba aspırınden dolayı mı bu lekeler dıyorum bı yabndan da korkuyorum ya trombofolı varsa sonucum daha cıkmadı cunku nolur nolmaz dıye kullanıyordum gercekten kanamaya sebep olabılıyor mu
YERLESME KANAMASIYMIS CNM IKI GUN SURDU ÇARSAMBA GUNU BITTI CNM ALLAHA SUKURLER OLSUN GBELIK IYI DEVAM EDIOCanim ya ben senin düşük tehliken olduğunu sayfana bakınca gördüm nasılsın lekelenmelerin devam ediyomu nasıl bebegin
Ay iyi bari sevindim senin adına canım insallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Benim kuzenin de testleri senin gibi çıktı adet günü bugün karnı yla beli agriyo 4 dönüyo hamile degilmiyim diye☺☺YERLESME KANAMASIYMIS CNM IKI GUN SURDU ÇARSAMBA GUNU BITTI CNM ALLAHA SUKURLER OLSUN GBELIK IYI DEVAM EDIO
benımde kasık ve bel agrım varAy iyi bari sevindim senin adına canım insallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Benim kuzenin de testleri senin gibi çıktı adet günü bugün karnı yla beli agriyo 4 dönüyo hamile degilmiyim diye☺☺
saglık ocagında yaptırdım bugun medıkalden daha dusuk cıkarıyo sonucları hesabıma gore 450 falan olması gerekırken 374 cıktıBugun naptin canim test yaptiracaktin
Sen once nereden yaptirdiysan yine orda yaptirsaydin keskecanım
saglık ocagında yaptırdım bugun medıkalden daha dusuk cıkarıyo sonucları hesabıma gore 450 falan olması gerekırken 374 cıktı
cNIM ORASI uzaktı yaaa gıtmedım bıde gecen hafta 4 kere yaptırınca utandım zaten carsamba tekrar cagırdı artıs mıktarına bakacak yıne saglıklı bı kıyaslama yapabılırız olsun endıselenmedım bu seferSen once nereden yaptirdiysan yine orda yaptirsaydin keske
Endiselenme canim iyi dusunelim iyi olsun zihin hep kotu seyler dusunir cunku o bizim dusmanimiz sen ona kulak asma :)cNIM ORASI uzaktı yaaa gıtmedım bıde gecen hafta 4 kere yaptırınca utandım zaten carsamba tekrar cagırdı artıs mıktarına bakacak yıne saglıklı bı kıyaslama yapabılırız olsun endıselenmedım bu sefer
yokk endıselı degılım bılıyorum oranoın sonucları dusukk cıkıo daha once de denemıstimEndiselenme canim iyi dusunelim iyi olsun zihin hep kotu seyler dusunir cunku o bizim dusmanimiz sen ona kulak asma :)
Iyi super ozaman orada sorun var :)yokk endıselı degılım bılıyorum oranoın sonucları dusukk cıkıo daha once de denemıstim
5 gun kaldı sana da ama ben 11 hazıranda yapardım testı yaaaa sabırsızlanıyorummIyi super ozaman orada sorun var :)
Yok ya dun yaptim noldu cikmadi birsey5 gun kaldı sana da ama ben 11 hazıranda yapardım testı yaaaa sabırsızlanıyorumm
ıdrar testı mı yaptınYok ya dun yaptim noldu cikmadi birsey13 u sabah yaparim artik sonuc ne olur bilemem yaklastikca korkularim artti belirtim azaldi :)