- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Benim adete 4 gun var cuma cumartesi bekliyom az daha pembe fotoda daha acik duruyo ins pozitiftir yaaIkinci cizgi bayaa silik heralde ewet benim cok silik cikmisti adete bor gun qarken yapmistim pozitif olabilir
Kan da verdim su kahverengi leke gelmeseydi adetimi bekleyecektim korktum bi an tecrubesiz de degilim ama yerlesme falansa ilk defa yasiyorum bunuBenimde gun isiginda bakmama ragmen cok silikti insallah pozitiftir sabah idrarinla yap ozaman dha net cikiyor en garantisi kan tabi
En erken 7 de yaaa alet bozukmus bana denk geldikan sonucu ne zaman çıkacak?
Henuz baska bir leke gelmedi kv rengi ya da kirmizi kirmiziya donerse zati bi dusuk dahaBenim ilk kayip gebeligimde lekenmeyle baslayip kirmiziya donen kanamam olmustu
Simdi tekrar hamileyim we damla damla kahwerengi oluyor arada doktor yerlesme ile ilgili falan demedi ama bazilarinda oluyor sanirim kk da okudugum kadariyla kirmiziya donmedigi surece normal her gebelikte farkli belki seninkide yerlesmedir
2.fotoda daha belirgin bence pozitif daha netlesme yada koyulasma olmadimi bi sure sonra tekrar baktnmi teste attinmi hemen
5 dakka sonra cektim ilk resmi bu da 15 dk sonra ilk resimde de var aslinda ama belli olmuyo ben görüyordum yani2.fotoda daha belirgin bence pozitif daha netlesme yada koyulasma olmadimi bi sure sonra tekrar baktnmi teste attinmi hemen
Aynen yhaa mubarek gunun hurmetine korusun dusuk yapmak istemiyorum kesinlikle cok zor iki kucuk iki buyuk dusugum varAllah korusun dusuk kelimesi tuylerimi diken diken yapiyo bi daha olmaz insallah
hayırlı ise mübarek günde allah yüzünü güldürür inşallah canımEn erken 7 de yaaa alet bozukmus bana denk geldi
hayyy yaa ne guzel ınsallah duzmez yaaa leke gelmedı ııdebır lavabdayım leke var mı dıyeadı da hazır "berat" :)