- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Oyledirler cnm yasiyorlar bi gun kavusucaz diye bilmek bile cok guzelmeleklerin inşallah seni öbür dünyada bekliyor canım, onlar senin cennet kuşların :)
Aminnn cnm benim cok sagol ne içten dua ettin once seninki kabul olsun sonra benimki o zamannnsağolasın canım inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin, :) Allah herdaim yardımcın olsun sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine.
Bak coktan gecti bile sanirim test yaptirdin sonucu bekliyorsundurYarın kan testi yaptıracağım, gece nasıl geçecek.
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederimm cnmm sagol sen de hayirlisiyla kucagina alirsi. İnşallahmaşallah . teste bakayım diye açtım . zaten hamileymişsiniz. konu yeni değilmiş .
hayırlı olsun
Amin hep beraber inşallahTeşekkür ederimm cnmm sagol sen de hayirlisiyla kucagina alirsi. İnşallah
Eveet kan tahlili yaptırdım bugün şükürler olsun pozitif çıktı.Bak coktan gecti bile sanirim test yaptirdin sonucu bekliyorsundur
Bak coktan gecti bile sanirim test yaptirdin sonucu bekliyorsundur
Ooo masallah cok sevindim kac cikti deger baya kirmiziydi cizgi takvimin de hayirli olsunnnnEveet kan tahlili yaptırdım bugün şükürler olsun pozitif çıktı.
Napıosun abla nasılsın tanıdın mı beni :)oyyyy oyyyy konumu hortlatayım bari ne günlermiş yaaaa heyy beee şimdi içerde uyuyor o 27.25 rabbim ömrünü uzun etsin.
Tabi ki bitanem ne yapiyorsunNapıosun abla nasılsın tanıdın mı beni :)
Tabi ki bitanem ne yapiyorsun