testi yorumlar misiniz lütfennn

[QUOMerhaba adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm[/QUOTE]
Cnm merhaba biliyorsun pco var bende ve yumurtaliklarim icin glucophage kuklaniyordum doktorum gerekirse gebeliğin 14. Haftasina kadar kullanacaksin dedi sende bir ilaç kullaniyor musun

[QUOMerhaba adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm
Cnm merhaba biliyorsun pco var bende ve yumurtaliklarim icin glucophage kuklaniyordum doktorum gerekirse gebeliğin 14. Haftasina kadar kullanacaksin dedi sende bir ilaç kullaniyor musun[/QUOTE]
ben de o ılacın benzerını kullanıyorum dıaformın bende kullanmaya devam edıcem

Cnm merhaba biliyorsun pco var bende ve yumurtaliklarim icin glucophage kuklaniyordum doktorum gerekirse gebeliğin 14. Haftasina kadar kullanacaksin dedi sende bir ilaç kullaniyor musun
ben de o ılacın benzerını kullanıyorum dıaformın bende kullanmaya devam edıcem[/QUOTE]

Cnm kaçıncı haftaya kadar kullanacaksin

yaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kı :KK53::KK53::KK53:
yaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kı :KK53::KK53::KK53:
Neden sadece visneliye acaba belki bende gormek istiyorum:63::KK11::cool::KK74:

11147074_684639198336464_4056577472235390960_n.jpg

harika gidiyor ya daha niye sknti yapiyorsun anlamadimki rahat birak kendini canim insallah hayirlisi ile kucagina alacaksin

X