- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi oglak_kadini
O da yapili olur zaten cnm benim senin nerdeyse bi bucuk ayin var
Evet abla cogu gitti azi kaldi heyecan dorukta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da yapili olur zaten cnm benim senin nerdeyse bi bucuk ayin var
o heyecandan ıstıyorummmmmmmmEvet abla cogu gitti azi kaldi heyecan dorukta
o heyecandan ıstıyorummmmmmmm
hayyy yaa ne guzel ınsallah duzmez yaaa leke gelmedı ııdebır lavabdayım leke var mı dıye
ooouuu ınşallahhhhhhinaniyorum bu sefer sende saglikli bir hamilelil donemi gecirip son zamanlarinda yasiyacaksin
ınsallah olmıycak cnm lekeler tamemn bıttı Allahın ıznıylemerak etme hıcbısey olmıcak bebısıne ınsallah
Cnm merhaba biliyorsun pco var bende ve yumurtaliklarim icin glucophage kuklaniyordum doktorum gerekirse gebeliğin 14. Haftasina kadar kullanacaksin dedi sende bir ilaç kullaniyor musun[/QUOTE][QUOMerhaba adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm
ben de o ılacın benzerını kullanıyorum dıaformın bende kullanmaya devam edıcem[/QUOTE]Cnm merhaba biliyorsun pco var bende ve yumurtaliklarim icin glucophage kuklaniyordum doktorum gerekirse gebeliğin 14. Haftasina kadar kullanacaksin dedi sende bir ilaç kullaniyor musun
ben de o ılacın benzerını kullanıyorum dıaformın bende kullanmaya devam edıcem
yaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kıGunaydin abla ( benim icin gun daha yeni baslio yeni uyandim )
nasilsin umarim hersey yolundadir.
sabah test yaptin mi ?
yaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kı
Neden sadece visneliye acaba belki bende gormek istiyorumyaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kı
yaptım cnm test özelden atıyım sana test manyagı olmus demesınlerrr :) ben maalesef 5 de kalktım habıre tubvalete çişe gıtmekten uyuyamıom kı
tamam bı da atıyorumolucak okadar abla bebis var bebis icerde
atmismissin ama resim gorunmuyo img yazio sadece
tamam buraya koyuyorum yaa utandım aslında bı yerde tamam ıste gebelık var her gun hergun çekıp koymak ne bılım belkı alınan felan olur dıye hıssettım koyuyorum burayaNeden sadece visneliye acaba belki bende gormek istiyorum