- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.766
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
dımı yaaa pazartesı bellı ettı kendını zaten sabah gebelık testınde cıktı cızgısıBen 17 haftalık oldum daha hiç belim ağrımadı midem bulanmadı
Daha önceki tecrübelerini bilmiyorum ama bu sefer bebeğin sağlıkla büyüyecek karnında çünkü bir sıkıntı olsa idi bu kadar çabuk öğrenmezdin. Ufaklık bu sefer sıkı tutunmuş belli
inşallah cnm yhaaa oyle olursa cok sevınıcezinşallah canım benim hayırlısı olsunben hissediyorum bırakmayacak annesini
ıdrar yaptım ıcerde duruyolar olmasa yapmıycaktım ama koyulaşmısssss daha dadayanamadın test yaptın değilmi :))
gözün aydın canımıdrar yaptım ıcerde duruyolar olmasa yapmıycaktım ama koyulaşmısssss daha da
Ay cok heyecanliii hadiii gelsin vakitttArkadaşlar bu testide sabah ilk idrarla yaptim inşallah hayırlısıyla bende gebeyimdir gittim kan tahlili de yaptirdim 3-4 gibi çıkar dediler
Ayyy ne muhtesem bi sey bu yaa icimde biri daha var buyumeye calisio orda agliycam simdi ins sevincim kursagimda kalmazgözün aydın canım
valla sevincine ortağız, senin gibi içim kıpır kıpır benimde
evet çok net görünüyorBugünkü test koyulasmis di mi
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsinArkadaşlar bu testide sabah ilk idrarla yaptim inşallah hayırlısıyla bende gebeyimdir gittim kan tahlili de yaptirdim 3-4 gibi çıkar dediler
Oncekiler fotoda zor belli oluyodu yarin adet gunum son bir testim kaldi onu da haftaya carsamba falan yapmak istiyorum sakluycam onu kismetse insallahevet çok net görünüyor
ne zaman kan vereceksin yarınmı ctesimiOncekiler fotoda zor belli oluyodu yarin adet gunum son bir testim kaldi onu da haftaya carsamba falan yapmak istiyorum sakluycam onu kismetse insallah
Yarin esim gec gelicek erken gelirse yarin gitcem ama yoksa cumartesi gitcemne zaman kan vereceksin yarınmı ctesimi
Iyi gidiyoruz 100 lere çıkmışızdırKoyulamis abla masallah baya belli
Iyi gidiyoruz 100 lere çıkmışızdır
Benim onceki gebelikte degerim 116 iken bundan az daha silikdi ya idrarla alakali ya testleEvet cikmistir abla test guzel cizgi vermis cunku