- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi oglak_kadini
Benim onceki gebelikte degerim 116 iken bundan az daha silikdi ya idrarla alakali ya testle
:) testin hassasiyetiyle alakali abla o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim onceki gebelikte degerim 116 iken bundan az daha silikdi ya idrarla alakali ya testle
Bu arada karnini cok merak ediyorum ni resmini koyar misiiiiinnnnnn
Oyyy masallahhh kuzum yaa ne tatlisin ben de gorebilecek miyim o zamannlariii sut gelebiliyor bazilarinda bol bol emzirirsin insallahhh
Hadi yaaa pitircikk niye sinirlendiriyorsun kuzucuguGoruceksin abla ben inaniyorum bu sefer saglikla kucagina alicaksin ama su doktor kontrollerini ihmal etme sakin rahim agzindan
insallah bol bol gelirde emziririm suan hickirik tuttu ziplayip duruyor birde sinirleniyor sanirim ayaklariyla ittiriyo gogusumun altini :)
Sat 8 mayis cnm benim pazar gunu hayalet cikti erken cikti baya pazartesi biraz daha cizgi oldugu belli oldu sonrasinda koyulasti gitgide sen de bebis mi istiyosun cnm senin sat kacmerhaba adre sat ne idi acaba masallah çok net çıkmış sizin ben yapmaya çekiniyorum
Sat 8 mayis cnm benim pazar gunu hayalet cikti erken cikti baya pazartesi biraz daha cizgi oldugu belli oldu sonrasinda koyulasti gitgide sen de bebis mi istiyosun cnm senin sat kac
Hadi bi test yap bakalim belki gelmistir ikinci minikk Allah bagislasin oglunu sanabeim de 8 mayıs çok şükür bu ay 2 yaşına girecek olan bir oğlum var yeni yeni düşünüyoruz bu aya korunmadık hiç ama bebek olsun diye değil ama şimdiden heyecanlandım ilk gibi çok garip hemen kk ya attım kendimii
Hadi yaaa pitircikk niye sinirlendiriyorsun kuzucugu
Bebek hickirir ama ayy kimbilir ne kadar guzeldirrKendi kendine sinirleniyor teyzesi hickirik tutuyor zipliyor zipliyor ya sinirleniyor babasi gibi hickiriktan nefret edicek :)
Gonlundeki neyse o olsun cnm benim burda buyuk hamis yok o benim arkadasim benim gebelik testini yorumladik beraberçalışıyorum dairedeyim ve test yok yanımda yarında olmazsam cumartesi sabahı yapayım diyordum ama dayanabilirsem tabi
Bebek hickirir ama ayy kimbilir ne kadar guzeldirr
Cnm ama 2016 subat anneleri topigi var orasi cok daha kalabalik su an hep yeni hamileler ve senin gibi test yapacak olanlar varöyle mi dikkat etmemişim demekki bizim oda ya da bekleriz sohbet ederiz
O da yapili olur zaten cnm benim senin nerdeyse bi bucuk ayin varValla abla eli ayagi duzgun saglikli olsunda guzellik pek umrumda degil.
Beyaz tenli olucak o bir gercek esim kumral ben sarisin :)
Uzun boyluyuz ama ailelerimiz ve bizde yapiliyiz oda yapili olacak sanirim :)