- Konu Sahibi oglak_kadini
Ortalama 25 gün oldu cnm doktorada foto attim yine de kan tahlili yaptir dedi o öyle diyince kuskuya düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnmCnm ben en son adetimi Mart ayinda oldum ama bende pco vardi ve bu yuzden geçikmistir diyordum birde daha once test
Yapip heveslendigimde hic bir şey cikmazdi ama bu sefer böyle çıktı inşallah hayirlisiyla gebeyimdir
İnşallah cnm rabbim sapasağlam bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin[/QUOTE]İnşallahUOTE="-adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm
Iiim cnm Allaha sukur durdu leke gebelik testi yaptim yine koyulasmissAbla nasilsin umarim lekelenmelerin durmustur
Iiim cnm Allaha sukur durdu leke gebelik testi yaptim yine koyulasmiss
Sagol cnm benim yaaa ohh ben de rahatliyorum artik dun endisemin bir sebebi de neydi bilio musun lekeler durmus kasik agrim gecmis bel agrim gogus agrim gecmis hicbiseyim yok aman Allahim dedim aha bebek gitti birakti biziCok sukur abla git gide daha da koyulasir o yukselince masallah :)
sevindim aklim sendeydi hemen yazayim dedim
Sagol cnm benim yaaa ohh ben de rahatliyorum artik dun endisemin bir sebebi de neydi bilio musun lekeler durmus kasik agrim gecmis bel agrim gogus agrim gecmis hicbiseyim yok aman Allahim dedim aha bebek gitti birakti bizi
Aminnn senin 4 haftalik takvimoni de hatirliyorum ne kadar buyumussunuz masallahh insallah sorun yaşamadan aliriz kucagimizaForumda birinin gebelik takvimini görünce çok seviniyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi insallahhh kuzum insallah çok bekledik bu gunu insallah bizi birakmayacakYok birakmaz insallah bu sefer ben inaniyorum bu minik sizi birakmiycak dunyaya gelecek
Bugun de iyiyim sukur cnm testim koyulasti biraz daha dun 66 idi 100 lerde olmustur heralde sevincimiz yarim kalmayacak insallah bu sefercanımmm oglak_kadini nasılsın bakalım bugün
Aminnn senin 4 haftalik takvimoni de hatirliyorum ne kadar buyumussunuz masallahh insallah sorun yaşamadan aliriz kucagimiza
Ewet cnm yhaaa dusunsene niye belim agirmiyo acaba düştü mu endişelenip dra kostum dunAmin inşallah canım. Ben de senin gibi çok erken öğrenmiştim ilk günler beklemek biraz sıkıntılı oluyor hiç canını sıkma stres yapma.
Ben 17 haftalık oldum daha hiç belim ağrımadı midem bulanmadıEwet cnm yhaaa dusunsene niye belim agirmiyo acaba düştü mu endişelenip dra kostum dun
inşallah canım benim hayırlısı olsun ben hissediyorum bırakmayacak annesiniBugun de iyiyim sukur cnm testim koyulasti biraz daha dun 66 idi 100 lerde olmustur heralde sevincimiz yarim kalmayacak insallah bu sefer