testi yorumlar misiniz lütfennn

Ortalama 25 gün oldu cnm doktorada foto attim yine de kan tahlili yaptir dedi o öyle diyince kuskuya düştüm

Cnm ben en son adetimi Mart ayinda oldum ama bende pco vardi ve bu yuzden geçikmistir diyordum birde daha once test
Yapip heveslendigimde hic bir şey cikmazdi ama bu sefer böyle çıktı inşallah hayirlisiyla gebeyimdir

Cnm ben en son adetimi Mart ayinda oldum ama bende pco vardi ve bu yuzden geçikmistir diyordum birde daha once test
Yapip heveslendigimde hic bir şey cikmazdi ama bu sefer böyle çıktı inşallah hayirlisiyla gebeyimdir
anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm

İnşallahUOTE="-adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm[/QUOTE]
İnşallah cnm rabbim sapasağlam bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

İnşallahUOTE="-adre-, post: 41247169, member: 622528"]anladım canım ben de pkoyum gebesın canım masallahhh sana 5 haftalıktır en az pko oldugun ıcın ne zaman yumurtladıgoın bellı dgeıldır cnm dr kesın haaftasını soyler sana hadi maşallah gözun aydın cnm
İnşallah cnm rabbim sapasağlam bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin[/QUOTE]
aminnnn

Cok sukur abla git gide daha da koyulasir o yukselince masallah :)
sevindim aklim sendeydi hemen yazayim dedim
Sagol cnm benim yaaa ohh ben de rahatliyorum artik dun endisemin bir sebebi de neydi bilio musun lekeler durmus kasik agrim gecmis bel agrim gogus agrim gecmis hicbiseyim yok aman Allahim dedim aha bebek gitti birakti bizi

Sagol cnm benim yaaa ohh ben de rahatliyorum artik dun endisemin bir sebebi de neydi bilio musun lekeler durmus kasik agrim gecmis bel agrim gogus agrim gecmis hicbiseyim yok aman Allahim dedim aha bebek gitti birakti bizi

Yok birakmaz insallah bu sefer ben inaniyorum bu minik sizi birakmiycak dunyaya gelecek :KK66:

Amin inşallah canım. Ben de senin gibi çok erken öğrenmiştim ilk günler beklemek biraz sıkıntılı oluyor hiç canını sıkma stres yapma.
Aminnn senin 4 haftalik takvimoni de hatirliyorum ne kadar buyumussunuz masallahh insallah sorun yaşamadan aliriz kucagimiza

Ewet cnm yhaaa dusunsene niye belim agirmiyo acaba düştü mu endişelenip dra kostum dun :KK70:
Ben 17 haftalık oldum daha hiç belim ağrımadı midem bulanmadı :KK70:
Daha önceki tecrübelerini bilmiyorum ama bu sefer bebeğin sağlıkla büyüyecek karnında çünkü bir sıkıntı olsa idi bu kadar çabuk öğrenmezdin. Ufaklık bu sefer sıkı tutunmuş belli:KK68:

X