T Tatls00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 68 29 38 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tatls00 #21 sweet mom .!.: Hemen ciktiysa vardir muhtemelen benim gebeliklerimde cok net bi cizgi gormemistim erken baktigim icin bat ne zaman Genişletmek için tıkla... Hemen cikti canim 5 dk icinde göründü insallah vardir
sweet mom .!.: Hemen ciktiysa vardir muhtemelen benim gebeliklerimde cok net bi cizgi gormemistim erken baktigim icin bat ne zaman Genişletmek için tıkla... Hemen cikti canim 5 dk icinde göründü insallah vardir
T Tatls00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 68 29 38 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tatls00 #22 sweet mom .!.: Devlette ya da nerde yaptirdiysan cogunda hastanenin sitesinden barkodun elindeyse gorebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Barkod falan vermediler canim ya zaten gittik kimligimi falan aldilar islemler yapildi direk iceri gec dediler iceri gectim
sweet mom .!.: Devlette ya da nerde yaptirdiysan cogunda hastanenin sitesinden barkodun elindeyse gorebiliyorsun Genişletmek için tıkla... Barkod falan vermediler canim ya zaten gittik kimligimi falan aldilar islemler yapildi direk iceri gec dediler iceri gectim
Poyraznisam ❤🎈🌹 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Haziran 2019 731 1.465 28 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tatls00 #23 aldınız mı sonucu merak etdım