kızlar bugun 10. günüm ve hala adet olmadım, hatta hiç belirti yok. sadece göğüs uclarım kesşlmiş gibi sızlıyor ve çok şişmiş durumdalar. dokunamıyorum bile. belkide adet belirtisidir
12. günde beklenen oldu ve dün akşam adet oldum. geceyide hastanede gecirdim. Cok agrılı bir şekilde geldi. iğneyi yiyince anca kendime gelebildim. başka aylara kısmet diyorum inşallah. Allah bekleyen herkesin özlemini sonlandırsın....
Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum
Benim sorunum adet olamadım normalde düzenli regl olurum 28gunde bir .
Şimdiki adetim Kasım 3'unde gelmesi gerekiyor du henüz birşey yok.
Ama Ekim 25inde biontec aşı oldum 28'inde ise hafif silik şekilde peceteye leke geldiğini farkettim üstüne düşmedim hala regl olmayınca kan verdim dün negatif şuan hiç birşey yok
Aşı olupda başına böyle birsey gelen oldumu bilgi verirmisiniz lütfen çok karmasigim
Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum
Benim sorunum adet olamadım normalde düzenli regl olurum 28gunde bir .
Şimdiki adetim Kasım 3'unde gelmesi gerekiyor du henüz birşey yok.
Ama Ekim 25inde biontec aşı oldum 28'inde ise hafif silik şekilde peceteye leke geldiğini farkettim üstüne düşmedim hala regl olmayınca kan verdim dün negatif şuan hiç birşey yok
Aşı olupda başına böyle birsey gelen oldumu bilgi verirmisiniz lütfen çok karmasigim
Merhaba kızlar.. Adetim bugünle birlikte 5 gün geçikti kaç kere idrar testi alıp yaptım hepsi negatif şimdiye kadar bu kadar geçikmem olmazdı. Adet belirtileri de yok bel ve sol kasık ağrısı var midemden yukarı doğru Bi bulanma geliyo ara ara hafif şeffaf akıntı var sizce idrar testinde 5 gün geçikmeyle çıkmaması normal mi 4 aylık evliyim bebiş istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah