Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde birgün geçti bende endişelendim acaba hamilemiyim diye ya...
test için 1 haftamı beklemek gerekıyor acaba bilen varmı?[/QUOTE
Bence 2 gün bekle sonra test yap, ama testin hassasiyeti çok önemli, sonra bendeki gibi olmasın, önce pozitif çıktı, sonra negatif:) hadi hayırlısı, inşallah hamişsindir!![]()
Kan testim pozitif çıktı, ama HCG değerim düşük- 67,5. Acaba bir sorun mu var?Ufff, deliricem, kızlarrrrr
stres yapma benimde adet günü 13.78 di merak etme ve dr söyle progesteron versin bebğinin tutunmasını sağlar ve betahcg kişiden kişiye değişiklik gösterir
Merhaba kislar,
bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim, dayanamayip test yaptim ama sonuc negatif. Tuvaletim gelsin diye bol bol su ctim acaba bu sonucu etkilemis olabilir mi? Bu testlerin yanilma payi yokmu yaaa, aranizda testi negatif cikpta hamile kalan oldu mu hic?
Gebeliğin idrarda cıkması kandakinden daha geç oldugundan hamıle olupta idrarda negatif cıkması yada strıpın bozuk olması gıbı ıhtımaller olabılır![]()
öncelikle bütün arkadaslara merhaba :)
uzun zamandır takip ettiğim halde üye olmak bugüne kısmetmiş. benimde size sormam gerekenler var yardımcı olursanız çoooook sevinirim.
1,5 yıllık evliyim. eşimle karar aldık ve marttan sonra korunmayı bırakıp cocuk için ilk adımları atıcaktık ama suan geriçekilme yöntemi ile korunuyoruz. bende folic asit kullanmam gerektiğini dusundugum için bırkac haftadır elevit kullanıyorum. ( folic asıt iceren bir multivitamin) ayın 18inde adet olmam gerekirdu ama 9 gündür olamadım. gecikmenin 6. gününde kendim test yaptım ama negatif cıktı. benim yasadıklarıma benzeyen seyler yasayan var mı aranızda yada duyan? sızce hamilemiyimdir ? yada elevit yuzunden mi geciktim. birde sabahları hafif bulantı yasıyorum ama 10 dkda geciyor ve göğüslerimde farklılıklar var. tabi bunlar adet belirtisi de olabilir(
cok uzun yazmısım kusura bakmayın sızı yorduysamyardımlar için şmdiden teşekkürler
![]()