Testi negatif cikipta hamile olanlar var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde birgün geçti bende endişelendim acaba hamilemiyim diye ya...
test için 1 haftamı beklemek gerekıyor acaba bilen varmı?

İlk testim silik ama daha belirgin pozitif çıktı, ikinci testim negatif sandım, ama dikkatlice bakınca çok zor seçilen çizgi fark ettim. Duramadım, gittim sabahtan kanda gebelik testi yaptırdım, pozitif, hamişim yani! yaşasııııın! ama sevincime gölge düşüren bir şey var, kızlar bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili, varsa lütfen yardımcı olsun!

HCG seviyem 67,5, ama 5 haftalık hamileyim, 67,5 - 4 haftaya uygun HCG seviyesidir, acaba bebiş gelişmiyormu? panikteyim lütfen bilgisi olan bişey söylesin, içim içimi yiyooorrr:2:

Kan testim pozitif çıktı, ama HCG değerim düşük- 67,5. Acaba bir sorun mu var?Ufff, deliricem, kızlarrrrr

Kan testim pozitif çıktı, ama HCG değerim düşük- 67,5. Acaba bir sorun mu var?Ufff, deliricem, kızlarrrrr

stres yapma benimde adet günü 13.78 di merak etme ve dr söyle progesteron versin bebğinin tutunmasını sağlar ve betahcg kişiden kişiye değişiklik gösterir

stres yapma benimde adet günü 13.78 di merak etme ve dr söyle progesteron versin bebğinin tutunmasını sağlar ve betahcg kişiden kişiye değişiklik gösterir

sağol canım, bunu iyi ki söyledin, doktorumdan mutlaka isteyeceğim. teşekkürlerrrr

Arkadaşlar merhaba bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim... geçen ay reglim geç oldu bir haftaya yakın, 23 temmuzda regl oldum.. ilişki tarihimde 5-6-7 ağustos fakat içeri boşalma olmadı...arkasından 15 ağustosta kan testi yaptırdım.. Değerim 1.71 Negatif Yazıyordu ben şuan evli değilim ve bebek istemiyorum. Dolayısıyla sevindim.. Bu ay reglim geç olmazsa 20 ağustosta olması gerekiyordu olmadı 23 ünde marketten aldığım idrar testini denedim. Bir çizgi çok net ikinci çizgi biraz silik çıktı. An itibarı ile reglim 6 gün geç...psikolojik olarak geciktiriyormuyumdur? yoksa hamilemiyim... ne yapacağımı şaşırdım içim içimi yiyor..şuanda aile yanındayım gidip baktıramam da bir kere daha bir 10 gün...

Arkadaşım 2. çizgi silikte olsa çıktı ise hamile olabilirsin adetin bugün yarın gelmezse testi tekrarla yada kanda betahcg değerine baktır en kesin sonucu verecektir..

boşalma olmadı birde 15 haziranda kan testi yapmıştım o negatifti..sonradan böyle birşey olabilir mi mahvoldum yaaa

içe boşalma olmadı ma...birde..15inde kan tseti yaptırdım o negatifti..mahvoldum cidden eğer hamileysem..

boşalma olmadı ise ozaman adetinin normal gecikmesidir canım...yalnız testinde 2.çizgi silikte olsa çıktı demişsin o halde testin iyi bir test değildi..en kesin sonucu kan testi söyler oda negatifti diyorsun yüksek ihtimalle yaptığın idrar testi bozuktu ozaman ..adetin gelmezse tekrarla..

aysunay çok teşekkür ederim cevapların için...ölüyorum kaç gündür moralim bozuk düşün düşün kendimi yedim..inşallah regl olurum..geçen ayda gecikti birde sevgilim kadın doğum asistanı ben biliyorum herşeyi diyor şu başıma gelenlere bak şimdi..birde kavga ettik..artık yüzünü görmek istemiyorum..birde bu çıakrsa çok fena olucak

çok teşekkür ederim aysun..umarım gelir bugun yarın çok yıprattı beni...

acil yardım kızlar bir hafta önce 2 çizgi çıktı bugun tek tizgi napıcam bilmiyorum perşembe keseyi görmeye gidicektim tüp bebegim tutmuştu

vaaz önce bi test yaptım negatif. çok halsizim uyumak istiyorum sürekli.başka da bir şikayetim yok aslında ama umut dünyası işte...

Slm arkadaşlar benim hastalığım 12 gün gecikti bugun kan testi yaptırdım ama ne yazıkki negatif cıktı degerleri 1.00 çıktı ya arkadaşlar lütfen cvp verin yinede hamile ola bilirmiyim yada ne bileyim bı umut varmı bukadar gecıkmesi normalmi kafam çok karışık

Gebeliğin idrarda cıkması kandakinden daha geç oldugundan hamıle olupta idrarda negatif cıkması yada strıpın bozuk olması gıbı ıhtımaller olabılır

Gebeliğin idrarda cıkması kandakinden daha geç oldugundan hamıle olupta idrarda negatif cıkması yada strıpın bozuk olması gıbı ıhtımaller olabılır

Benim basıma cok ilginc bir durum geldi adetim iki gun gecti evde idrar testi yaptım ikinci çizgi sılik çıktı ertesi gun kan testi yaptırdım negatif çıktı adetim gecikmeye devam etti yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi sılik çıktı yeniden kan testi yaptırdım alti gun geçmişti sanırım Ozaman sonuc pozitif çıktı

öncelikle bütün arkadaslara merhaba :)
uzun zamandır takip ettiğim halde üye olmak bugüne kısmetmiş. benimde size sormam gerekenler var yardımcı olursanız çoooook sevinirim.

1,5 yıllık evliyim. eşimle karar aldık ve marttan sonra korunmayı bırakıp cocuk için ilk adımları atıcaktık ama suan geriçekilme yöntemi ile korunuyoruz. bende folic asit kullanmam gerektiğini dusundugum için bırkac haftadır elevit kullanıyorum. ( folic asıt iceren bir multivitamin) ayın 18inde adet olmam gerekirdu ama 9 gündür olamadım. gecikmenin 6. gününde kendim test yaptım ama negatif cıktı. benim yasadıklarıma benzeyen seyler yasayan var mı aranızda yada duyan? sızce hamilemiyimdir ? yada elevit yuzunden mi geciktim. birde sabahları hafif bulantı yasıyorum ama 10 dkda geciyor ve göğüslerimde farklılıklar var. tabi bunlar adet belirtisi de olabilir(

cok uzun yazmısım kusura bakmayın sızı yorduysam yardımlar için şmdiden teşekkürler

kızlar bugun 10. günüm ve hala adet olmadım, hatta hiç belirti yok. sadece göğüs uclarım kesşlmiş gibi sızlıyor ve çok şişmiş durumdalar. dokunamıyorum bile. belkide adet belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…