- 18 Aralık 2014
- 312
- 261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevsimsel olabilir zannetmem daha düzene sokuyor aslındabende bu ay kullandım ama adetten sonra başladım.adetim 5 gün gecikti tabi sonunda adet oldum hiç başına böyle bişey gelen var mı arkadaşlar ?ilk defa böyle gecikti acaba bana iyi gelmedi mi bu bitki anlamadım
Ama günde 1 bardak diyor canım sen iki bardak mı içtin ?Mevsimsel olabilir zannetmem daha düzene sokuyor aslında
Ben saraçoğlundan yaptım 2 bardak diyorAma günde 1 bardak diyor canım sen iki bardak mı içtin ?
Sabah akşam mı nasıl ?Ben saraçoğlundan yaptım 2 bardak diyor
Evet sabah 1 akşam 1 bardakSabah akşam mı nasıl ?
He anladım teşekkürlerEvet sabah 1 akşam 1 bardak
İNşallah canım ben bir sonraki ay hamile kaldım ve 4444 duasını okumuştum bitirdim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimKIzlar merhaba bende bu ay başladım daha ilk günümdeyim ıhlamura mı benziyor tadı ? Bi de kullandığınız ay mı hamile kaldınız Yoksa bi sonra ki ay mı kaldınız ? Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin biz isteyenlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin cevap yazarsanız sevinirim
Allah bağışlasın canım ne okuyorsun tefriciye mi okuyorsun bende 41tane her akşam Meryem süresi okudum ama vakti gelmemiş demek ki nasip olmadı dahaİNşallah canım ben bir sonraki ay hamile kaldım ve 4444 duasını okumuştum bitirdim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Evet canım tefriciye okudum sabah akşam birer bardak içtim aslan pençesini buruk bir tadı var rabbim 1 ay sonra nasip etti şimdi 4 aylık hamileyim allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasınAllah bağışlasın canım ne okuyorsun tefriciye mi okuyorsun bende 41tane her akşam Meryem süresi okudum ama vakti gelmemiş demek ki nasip olmadı daha
Amin canım benim bi düşüğüm oldu geçen sene 6 aydır da deniyoruz ama olmadı Rabbim tez vakitte sağlıkla isteyen herkese nasip etsin beni de ayırmasın inşallahEvet canım tefriciye okudum sabah akşam birer bardak içtim aslan pençesini buruk bir tadı var rabbim 1 ay sonra nasip etti şimdi 4 aylık hamileyim allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
İNŞallah herşey gönlünce olsun adet düzeni için soğan kürünü tavsiye ederim bekarlığımdan itibaren Doğum kontrol hapı yada söktürücü olmadan adet olamazken soğan kürü bire bir bana faydalı geldi yılda iki kez yapardımBen de başladım arkadaşlar, normalde regl günüm bugün , gerçi düzensiz ama zaten onun için kullanıyorum, 5 gün öncesinden beri lekelenme vardı , iki gündür içiyorum lekelenme kesildi , düzene girer insalllah sonra da çocuk
Teşekkürler canım adet olunca onu da yapmayı düşünüyorum insalllahİNŞallah herşey gönlünce olsun adet düzeni için soğan kürünü tavsiye ederim bekarlığımdan itibaren Doğum kontrol hapı yada söktürücü olmadan adet olamazken soğan kürü bire bir bana faydalı geldi yılda iki kez yapardım
Tekrar kullanp mı Hamile kaldınızBen geçen ay kullanmıştım hamile kaldım fakat kimyasal gebelik düşükle sonuçlandı ama gerçekten çok işe yarıyor hormonları düzenlemede özellikle