- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.154
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin.Nasıl kullandınız acaba ? Benimde prolaktinim sınıra yakın bende kullansam fayda görürüm inşallahAmin canım inşallah evet 1 ay kullandım 1ay ara verdim o ay hamile kaldım birde bebeğime niyetlenip 4444 duasını okudum hiç tedavisiz rabbim nasip etti
Sağolasın inşallah sanada şifa olur. Bende yıllardır pco var bir ay boyunca sabah akşam kullandım bir ay ara verdim o ay hamile kaldı aslında kür 30günden fazla kullanılıyor saraçoğlunun tedavisinde öyle diyor ama benim rahmim taş gibi oldu yani karnımın altı dokunduğumda tahta gibiydi bende korktum bıraktım ama hormonlarıma falan çok iyi geldi gerçektenAllah tamamına erdirsin.Nasıl kullandınız acaba ? Benimde prolaktinim sınıra yakın bende kullansam fayda görürüm inşallah
Ben kullandım soğan kürü incir kürü testere dişli aslanpençesi :)) saraçoğlunu takip ederdim bi zararını görmedim adetlerimi bekarlıpımdan beri soğan kürüyle düzenledim öncesinde uzun zaman doğum kontrol hapı kullandırttılar şimdi tüyünü çekiyorum maalesefYa benim hormonlarımda bir şey yoktu en son ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. Soğan kürü yaptım adetten bir hafta başlamıştım.Acaba bunu da kullansam mı kızlar
Adetinden ne kadar sonra aslanpencesi kullandın korkuyorum bi de tutarsa bunu da kullanırsam düşürür diyeBen kullandım soğan kürü incir kürü testere dişli aslanpençesi :)) saraçoğlunu takip ederdim bi zararını görmedim adetlerimi bekarlıpımdan beri soğan kürüyle düzenledim öncesinde uzun zaman doğum kontrol hapı kullandırttılar şimdi tüyünü çekiyorum maalesef
Hiç hatırlamıyorum herhangi bir gün başladım ben bebek tutsa bile ona etki edene kadar anlarsın zaten hamile olduğunu sürekli vücudumuzu dinliyoruZ bana kalırsa bebeğin tutunmasına çok yardımıvarAdetinden ne kadar sonra aslanpencesi kullandın korkuyorum bi de tutarsa bunu da kullanırsam düşürür diye
Öyle mi diyorsun içeyim miHiç hatırlamıyorum herhangi bir gün başladım ben bebek tutsa bile ona etki edene kadar anlarsın zaten hamile olduğunu sürekli vücudumuzu dinliyoruZ bana kalırsa bebeğin tutunmasına çok yardımıvar
Bence hamile olmadığınız dan emin olduktan sonra içmeye başlayın. Evet hormonları düzenliyor ama hamilelere bitki çayları kesinlikle yasak. Hamilelikte yükselmesi gereken progesteron hormonunuzu düşürebilir mesela. Adetiniz bitsin bir ay için öyle gebe kalmayı deneyin bence.Öyle mi diyorsun içeyim mi
Adetim 5 gündür bitti ama bu ay soğan suyu içtim bakalım inş tutarBence hamile olmadığınız dan emin olduktan sonra içmeye başlayın. Evet hormonları düzenliyor ama hamilelere bitki çayları kesinlikle yasak. Hamilelikte yükselmesi gereken progesteron hormonunuzu düşürebilir mesela. Adetiniz bitsin bir ay için öyle gebe kalmayı deneyin bence.
Hamileyken bile içiliyor sıkıntı olmazAdetinden ne kadar sonra aslanpencesi kullandın korkuyorum bi de tutarsa bunu da kullanırsam düşürür diye
Evet raf ömrü eğer kapalı poşetteyse 2 yıl açık satılıyorsa 1 yılmışBu otu aktardan satın alırken mutlaka aynı yılın ürünü olmalı eğer ikinci yıla kalmışsa etkisi azalıyordu
Canım yarın regl olucam ne zaman başlayım içmeye ve aç mı tok mu içeyimSağolasın inşallah sanada şifa olur. Bende yıllardır pco var bir ay boyunca sabah akşam kullandım bir ay ara verdim o ay hamile kaldı aslında kür 30günden fazla kullanılıyor saraçoğlunun tedavisinde öyle diyor ama benim rahmim taş gibi oldu yani karnımın altı dokunduğumda tahta gibiydi bende korktum bıraktım ama hormonlarıma falan çok iyi geldi gerçekten
Varsa elinde hemen başla canım miden sağlamsa aç tok farketmez sadece kaynatma süresine dikkat et şifa olur inşallah şu mübarek günlerdeCanım yarın regl olucam ne zaman başlayım içmeye ve aç mı tok mu içeyim
Yarın başlarım alıp hemen senin yazdığın tarife göre başlarım inşallah şifa olurVarsa elinde hemen başla canım miden sağlamsa aç tok farketmez sadece kaynatma süresine dikkat et şifa olur inşallah şu mübarek günlerde
Yarın başlarım alıp hemen senin yazdığın tarife göre başlarım inşallah şifa olur