Teste bakarmısınız

Canım benim eğer hamileysen zaten genetik test yapmazlar

Canım benim eğer hamileysen zaten genetik test yapmazlar
Kendi doktorumu arayıp soracağım artık gitmem gerekiyor mu . 4 düşük olduğu için yönlendirdi belki kan pıhtılaşması varsa diye bakmak isteyip bu gebelik için bişeyler yapabiliriz .

Kendi doktorumu arayıp soracağım artık gitmem gerekiyor mu . 4 düşük olduğu için yönlendirdi belki kan pıhtılaşması varsa diye bakmak isteyip bu gebelik için bişeyler yapabiliriz .
Canım bende de kan pıhtılaşması başlangıcı var oksapar iğne kullanıyorum bunu bence kullan bir zararı yok doktor ne hatırlat, devlet hastanesi pıhtılaşma testleri yapıyorlar dahiliye randevu alıp gidebilirsin

Hayırlı olsun gebelik görünüyor

Bence idrar testleriyle vakit kaybetmeyin. Hemen doktora gidin progesteron başlar büyük ihtimal

Hayirli olsun belirtileriniz neler? Bnim dun veya bugun adet olmam lazimdi olmadim test negatif demek hala umut var. Arada kasigim agriyor geciyor
Geçen ay 3 gün falan gecikmiştim bu ay da geciktim çok bir belirtim yoktu adet olcak gibi sürekli karnım ağrıyordu . Uyku hali vardı bir de sürekli uyumak istiyordum oruçtan dirençsiz kaldım zannettim . Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım bende ona rağmen silik çıktı

Merhaba,hayırlısı olsun inşallahÖğrenmeden önce akıntılarınız var mıydı nasıldı

Merhaba,hayırlısı olsun inşallahÖğrenmeden önce akıntılarınız var mıydı nasıldı
Akıntım yoktu ama iki gündür çok yoğun sürekli ıslak hissediyorum. Adet gecikmesinin 2 ve 3 günleri yerleşme kanaması yaşadım pembe renkte onun haricinde uyku hali vardı biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…