- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Elde değil canm stress bitmiyoo tez zamanda güzel haberlerini bekliyorumOo iyi iyi bosuna stres yapmıştın o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elde değil canm stress bitmiyoo tez zamanda güzel haberlerini bekliyorumOo iyi iyi bosuna stres yapmıştın o zaman
Biliyorum ama degerin cok düşüktü ama vardi demistik sana allah nasip etti kuzu ben biraktim ne test ne baska sey ben umidimi kaybettim artik cidden bakElde değil canm stress bitmiyoo tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum
Umudunu kestiğin an bulur seni canm akına brak İnşallah zamanı gelince bulurBiliyorum ama degerin cok düşüktü ama vardi demistik sana allah nasip etti kuzu ben biraktim ne test ne baska sey ben umidimi kaybettim artik cidden bak
Kismet allah isteyenlere nasip etsin bize nasip etmiyor her ay aynisini yasadigim icin degerlerin gayet guzel artmis stres yapma kendine en dusuk degerden nerelere geldin doktorlar herseyi söylüyor biliyorsun sen gönlünü ferah tut gelismelerden de haberdar et biziUmudunu kestiğin an bulur seni canm akına brak İnşallah zamanı gelince bulur
Evet düşüktü değer 3.9 yani bende şaşırıyom
26 71 261 516 oldu en son çarşamba dr gitdim keseye benzetiyorum dedi ama bu değerle düşük dedi kese görmek icin şüöheli kese dedi salı gel net görelim dedi
Şükür rahatım yaa iyi her şey hiss ediyorum..Kismet allah isteyenlere nasip etsin bize nasip etmiyor her ay aynisini yasadigim icin degerlerin gayet guzel artmis stres yapma kendine en dusuk degerden nerelere geldin doktorlar herseyi söylüyor biliyorsun sen gönlünü ferah tut gelismelerden de haberdar et bizi
Bazi seyler bizim elimizde ama bazi imkanlardan yaptiramiyorum ee arkanda destek de olmayınca boyle mahrum kaliyorsun herseydenŞükür rahatım yaa iyi her şey hiss ediyorum..
İsyan etme Allahın zoruna gider Zamanı vardır o bulur seni
Böyle yapmakla hep kendini üzüp hep olmayacak umuduna kapılıyosun İnan yeterki ben bunu bilirim illa zamanı vardırBazi seyler bizim elimizde ama bazi imkanlardan yaptiramiyorum ee arkanda destek de olmayınca boyle mahrum kaliyorsun herseyden
Belki ama hayal kirikliga yaşamak beni cok yipratti canimBöyle yapmakla hep kendini üzüp hep olmayacak umuduna kapılıyosun İnan yeterki ben bunu bilirim illa zamanı vardır
Doğrudur anlıyorum ama hayatını sadece bebek yapcam olcak diye yaşama azck at aklından 2 3 ay korunma ama kafanada takma bendd ilk hamileliğimde anca bebek icin iıişkiye girer olmuştum sonra artk saldım ovu yapıyodum ama değerlendirmek değerlendirmemek umrumda değildi kafamı diyete vs verdim o ayda oldjBelki ama hayal kirikliga yaşamak beni cok yipratti canim
Ben mide ameliyati oldum kilo yuzunden ve ben hiç korunmadim bu zamana kadar son zamanlarda psikolojimi asiri derecede bozmustum zaten testler silik cizgiler ama tabi gene aynı sonuc degismedi artik biraktim istemiyorum da çünkü ciddi anlamda yoruldumDoğrudur anlıyorum ama hayatını sadece bebek yapcam olcak diye yaşama azck at aklından 2 3 ay korunma ama kafanada takma bendd ilk hamileliğimde anca bebek icin iıişkiye girer olmuştum sonra artk saldım ovu yapıyodum ama değerlendirmek değerlendirmemek umrumda değildi kafamı diyete vs verdim o ayda oldj
Hayrlıısı o zaman ne diyimBen mide ameliyati oldum kilo yuzunden ve ben hiç korunmadim bu zamana kadar son zamanlarda psikolojimi asiri derecede bozmustum zaten testler silik cizgiler ama tabi gene aynı sonuc degismedi artik biraktim istemiyorum da çünkü ciddi anlamda yoruldum
Yaaa maşallahhh ne güzell benimde testlerim 4gundur silik çıkıyor aşılama olmuştum ,çok emin olamıyorum umarım bende gebeyimdir. İğne olalı 14gun oldu aşılama 13gun.Umudunu kestiğin an bulur seni canm akına brak İnşallah zamanı gelince bulur
Evet düşüktü değer 3.9 yani bende şaşırıyom
26 71 261 516 oldu en son çarşamba dr gitdim keseye benzetiyorum dedi ama bu değerle düşük dedi kese görmek icin şüöheli kese dedi salı gel net görelim dedi
Benimde.boyle çıktı , pazartesi adet gunum, adet ağrım.var sankiY
Aptmm erken gebeliği 4 dk böyle
Sizinde var gibi inşallah kan verim en güzeliBenimde.boyle çıktı , pazartesi adet gunum, adet ağrım.var sanki
Dört gibi çıkacak canım verdim. Senin kaçıncı.haftan şuanSizinde var gibi inşallah kan verim en güzeli
7canm pazartesi kalp atışı için gidicem somucu gazmayı unutmaDört gibi çıkacak canım verdim. Senin kaçıncı.haftan şuan
Maşallah canım, 1.71 çıktı maalesef7canm pazartesi kalp atışı için gidicem somucu gazmayı unutma
Aa test yanıltmış malesef hayrlısı olsunMaşallah canım, 1.71 çıktı maalesef
O değeri bile.algilamis sanırım canım, aminnY
Aa test yanıltmış malesef hayrlısı olsun