İnşallah kuzum birbirimize güzel haberler veririz isim düşünüyor musun mesela kız olursa şu erkek olsa bu isim diyeİmşallah sabırsızlıkla bekliyorumm senin testi sanki bana güzel enerji geldii
İnşallah kuzum birbirimize güzel haberler veririz isim düşünüyor musun mesela kız olursa şu erkek olsa bu isim diye
Benim eşimin babasının adı Cebrail dedesinin adı Azer onların ailesinde bu gelenekmiş Azerin oğlu Cebrail. Cebrailin oğlunun adı Azer olmak zorunda erkek olursa benim eşimin adı Azer haliyle erkek olursa Cebrail baskısı var ama Ben Alen koymak istiyorum ikisini birden koyarım herhalde kız olursa rahmetli annemin ismi Ayten koymayı düşünüyorum ama eşimin anneannesinin ismi Raya oda çok hoşuma gidiyorKız Olursa Hayal Diye düşünüyodum Ama Duygu diye değiştirdik erkek Atakan Oğlumun İsmi Alihan☺siz ?
Hahahhaha Azer Cebrail Güzel bizim orda öyle çoookBenim eşimin babasının adı Cebrail dedesinin adı Azer onların ailesinde bu gelenekmiş Azerin oğlu Cebrail. Cebrailin oğlunun adı Azer olmak zorunda erkek olursa benim eşimin adı Azer haliyle erkek olursa Cebrail baskısı var ama Ben Alen koymak istiyorum ikisini birden koyarım herhalde kız olursa rahmetli annemin ismi Ayten koymayı düşünüyorum ama eşimin anneannesinin ismi Raya oda çok hoşuma gidiyorHayaller Paris arzular bu gece de şelale
Adıyla yaşasın inşallah Alihan da çok var azerilerde bence güzel isimHahahhaha Azer Cebrail Güzel bizim orda öyle çoook
AYTEN hem azerbaycan ismi hem Buraya uygun güzel bi isim İnşallah Allahlm tez zamanda nasip eder koyarsln kuzum Ben oğlumun adınl cok seviyorum severek seçtik Asil ve cok yakışıyoo r
İnşallah olcak umutsuzluk yokk burdaaaAdıyla yaşasın inşallah Alihan da çok var azerilerde bence güzel isimCebrail koymaya bile okey verdim yeter ki bi bebeğim olsun
Haydi bakalım beklemedeyiz sabır taşına döndükİnşallah olcak umutsuzluk yokk burdaaa
Aynen öyle valla bekleme zaman duruyoo bende uyuyaym oğlanada mama verip kuzu öptüm yarn güzel haberlereHaydi bakalım beklemedeyiz sabır taşına döndük
Bende sizi öptüm kuzum hadi iyi geceler yarın güzel bir gün olur inşallahAynen öyle valla bekleme zaman duruyoo bende uyuyaym oğlanada mama verip kuzu öptüm yarn güzel haberlere
Teşekkür ederim canımSanırım o testler yanıltmıyor predictor iyi diyorlar benim ki prodoktor du çok sevindim sizin adınızaa
Var hamilesin adete daha varsa 3.9 çıkması imkansız. O doktora da ne diyeyim yani bıraksın mesleğiCanm benimdd adete daha var 3.9 cıktı doktor bi ilac yazamam varda diyemem yokta dihemem dedi çarçamba vercem tekrar
Adet ayın 5 şi olcak gec yumurtlama oldu doktor yok demedi ama yine ymitlenmeyim diye demiştir kimyasal vs oluyo bu gün test yapcam artışa bakmak icin kpyulaşmalı en azındanVar hamilesin adete daha varsa 3.9 çıkması imkansız. O doktora da ne diyeyim yani bıraksın mesleği
Yaptın mı kuzum bugün testAdet ayın 5 şi olcak gec yumurtlama oldu doktor yok demedi ama yine ymitlenmeyim diye demiştir kimyasal vs oluyo bu gün test yapcam artışa bakmak icin kpyulaşmalı en azından
Yaptm sen bak güzel bişeyler söyle bak biri kan verdiğim günki acık olan diğerini bu gün yaptmYaptın mı kuzum bugün test
Bugün ki testinde ki gölge daha belirgin sanki kuzum ya ay valla heyecanlandım erken gebelik alsana onda daha net çıkar kaset testte çıkanYaptm sen bak güzel bişeyler söyle bak biri kan verdiğim günki acık olan diğerini bu gün yaptm
Aldırcam annem cıkcakBugün ki testinde ki gölge daha belirgin sanki kuzum ya ay valla heyecanlandım erken gebelik alsana onda daha net çıkar kaset testte çıkan
Dur hemen sinir olmaAldırcam annem cıkcakçıkmzsa sinir olurum ama
Ayyy yap yarnn bende yapcam kaçırmaaa ilkiDur hemen sinir olmabata 5 gün var güzel bir değerle başladın Allahım nolur yükselsin değerin amin ben daha hiç bir şey bilmiyorum yapamıyorum test belki bugün yapardım ama ilk idrar gerekiyor ya doğru sonuç için bugün kaçtı anca yarın
Bugün alırım test bakalımmmAyyy yap yarnn bende yapcam kaçırmaaa ilki
İnşallah yaa yükselir umarmmm
Akşam yaptıöımdada cktı uaa hic ilk odrar bekletmem jajajahaBugün alırım test bakalımmm