- 4 Şubat 2017
- 333
- 129
- 28
Olan diğer idrarla da çıkar zaten doğru da işte ne bileyim korktumAl ben
Akşam yaptıöımdada cktı uaa hic ilk odrar bekletmem jajajaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan diğer idrarla da çıkar zaten doğru da işte ne bileyim korktumAl ben
Akşam yaptıöımdada cktı uaa hic ilk odrar bekletmem jajajaha
Bende şimdi alrsam ikinci 3 nci idrarla yapcam ama kprkuyom ya ckmazsa kasetde ckan ondada ckar dmOlan diğer idrarla da çıkar zaten doğru da işte ne bileyim korktum
Kasette çıkan erken testte daha koyu çıkması lazım kuzum. Aslında ben bata kadar beklesem her adetten önce yüzümde acıyan sivilce çıkar o çıkmazsa test yapayım ajdjdjfjdjjsBende şimdi alrsam ikinci 3 nci idrarla yapcam ama kprkuyom ya ckmazsa kasetde ckan ondada ckar dm
Ohooo ahhahahahha zorlamym ne zmn istersen yapKasette çıkan erken testte daha koyu çıkması lazım kuzum. Aslında ben bata kadar beklesem her adetten önce yüzümde acıyan sivilce çıkar o çıkmazsa test yapayım ajdjdjfjdjjs
Daha var canm yarn o bir gün akşam bidaha yap belko akşama olmuş olurYumurtlama olmuş mu arkadaşım atmış bilemedim tam
Ayyyy deli gibi yapmak istiyorum ama işte dur bakalım ansjdndn yaptın mı sen bu aradaOhooo ahhahahahha zorlamym ne zmn istersen yap
Aptmm erken gebeliği 4 dk böyleAyyyy deli gibi yapmak istiyorum ama işte dur bakalım ansjdndn yaptın mı sen bu arada
Hayırlı olsunY
Aptmm erken gebeliği 4 dk böyle
Kız sanki bunda da var ay kafayı yicem ortalık karıştı ahaha hadi inşallahY
Aptmm erken gebeliği 4 dk böyle
Sankimkk şaka yapma hahahah var tabii baksana ayyKız sanki bunda da var ay kafayı yicem ortalık karıştı ahaha hadi inşallah
Hayırlı olsun
Ayyyyyy burada daha çok belliiii kız kalk kız kan ver ay ben görsem bu çizgileri evde duramazdım herhalde bende yarın yapçam bakayım sen benden sonrasın bende hamileysem çıkar herhaldeSankimkk şaka yapma hahahah var tabii baksana ayy
DARISI SİZLERE KIZLAR
Ayyyyyy burada daha çok belliiii kız kalk kız kan ver ay ben görsem bu çizgileri evde duramazdım herhalde bende yarın yapçam bakayım sen benden sonrasın bende hamileysem çıkar herhalde
Kuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yappAyyyyyy burada daha çok belliiii kız kalk kız kan ver ay ben görsem bu çizgileri evde duramazdım herhalde bende yarın yapçam bakayım sen benden sonrasın bende hamileysem çıkar herhalde
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyuHepinizin hakkinda hayırlısı olsun simdiden
Yarn doktor ver demişti gidicem kuzu artış icinBi kac gun daha bekleyip kan ver bence var bunda
Testin markası nedirSankimkk şaka yapma hahahah var tabii baksana ayy
DARISI SİZLERE KIZLAR
Ben pek inanmiyorum artik kasiklarim agriyor zten 2 günüm kaldi hastalanırim ben umidi kestim biliyorum ki yok geneKuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu
Ayyyy yarın sabah yapçam ama benKuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu
Tamam haber et olsunAyyyy yarın sabah yapçam ama ben