- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Ah ah sakin ben gibi hataya dusup erkenden yaptirma sonuc husran bakMerhaba bende araniza katilabilirmiyimYazilari bastan sona okudum , cok sicak ve icten mesajlar cok hosuma gitti. Benimde Bat 2 Aralik ve düne kadar yumurtlamadan beri kasik ve asagi dogru batmalar ve cekmeler vardi bugün yok hafif dencek kadar. Hani simdiye kadar yumurtlamadan sonra hic olmamisto böyle bisey degisik geldi .. bekliyorum bende bahalim
Sende var teste bak cikmis iste git bugun ogren benim 3 gun kaldi ben kestim umidi4Bu Gün
Gidicem zaten bi acılsa hastaneee daha umudu kesmeye erken ben ikinci cizgi gördüğüm halde daha umutlu değilim koyu olmalı bu değil yaniiSende var teste bak cikmis iste git bugun ogren benim 3 gun kaldi ben kestim umidi
He canim idrara gec karisiyolar demiyolar mi sen daha iyi biliyorsun bosa bana umit verme bisGidicem zaten bi acılsa hastaneee daha umudu kesmeye erken ben ikinci cizgi gördüğüm halde daha umutlu değilim koyu olmalı bu değil yanii
Kimse sana umit vermiyo nede kırmıyo her kesin döllenme aynı olmaz her kesin aynı olmuyo nasılki her hamilelik aynı değilse dahada bişeu demem nasl istersen öyle düşün sana yardımcı olmaya calışıyorum istemiyosunHe canim idrara gec karisiyolar demiyolar mi sen daha iyi biliyorsun bosa bana umit verme bis
Ya kiz senlik degil benim durumum ben kendimi biliyorum her ay ayni hüsranı yasadigim icin benim kendimden umidim yok insalah sizde cikar benim temellim oKimse sana umit vermiyo nede kırmıyo her kesin döllenme aynı olmaz her kesin aynı olmuyo nasılki her hamilelik aynı değilse dahada bişeu demem nasl istersen öyle düşün sana yardımcı olmaya calışıyorum istemiyosun
Bende diyorumki evrenepozitif enerji ver önceliğin oo olmasn öyle oldummuydu zamanda gecmez kendin yaparsın yazıkYa kiz senlik degil benim durumum ben kendimi biliyorum her ay ayni hüsranı yasadigim icin benim kendimden umidim yok insalah sizde cikar benim temellim o
Iste o kafayı ben bosaltamiyorum hadi bugun bosaltsam yine kafamda bu benim elimde degil zaten en ufak bi nedenle kos hastaneye ama bakiyorsun gene husran bunlar beni yordu akisina biraksam da degismiyor her ay bu böyle sans belki bir gun yuzumuze gulerAnlıyorum seni her ayın hayal kırıklığı ama o kadar örnek var takmamış kafaya öyle kalmış zatn ilk önemli kafayı boşaltmak tamam zor biliyorum bende yapmıyorum kenardan demesi kolay ama psikolojikte olmamasını sağlayan ilk şey
Etkinlikleri değiştir düşünmemek icin arkadaşlarla buluş filim izle zaten buraya girince bile insan düşünmeden edemiyoIste o kafayı ben bosaltamiyorum hadi bugun bosaltsam yine kafamda bu benim elimde degil zaten en ufak bi nedenle kos hastaneye ama bakiyorsun gene husran bunlar beni yordu akisina biraksam da degismiyor her ay bu böyle sans belki bir gun yuzumuze guler
Bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun guzel haberlerle donersin insallah bugünEtkinlikleri değiştir düşünmemek icin arkadaşlarla buluş filim izle zaten buraya girince bile insan düşünmeden edemiyo
Umarım ama arkadaşların gazına gidiyorum valla gidicektim ama yok diye şimdi kafama taktılar ama inanmıyom bi kan cksnda 9 da randevu 1 saatede cıkarBakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun guzel haberlerle donersin insallah bugün
Ya en son attnda bariz var hemen cikmis zaten belli durmanin manasi yok xwtenUmarım ama arkadaşların gazına gidiyorum valla gidicektim ama yok diye şimdi kafama taktılar ama inanmıyom bi kan cksnda 9 da randevu 1 saatede cıkar
Hemn ckmadı hemen silik cktı sadece ben göre biliyodum sonra yarm saate ora belirginleşti yani hemen koyu ckmadı şu anda yaptm yok yani silik yoneYa en son attnda bariz var hemen cikmis zaten belli durmanin manasi yok xwten
Bnmkilerde saatler sonra ckmsti sen yarim saat diyosun vardir yaHemn ckmadı hemen silik cktı sadece ben göre biliyodum sonra yarm saate ora belirginleşti yani hemen koyu ckmadı şu anda yaptm yok yani silik yone
Umarım isteyen her keste vardır bu ay Bi mucize olsaaBnmkilerde saatler sonra ckmsti sen yarim saat diyosun vardir ya
Dua et hakkinda hayırlısı olsun sonuclardan haberdar etUmarım isteyen her keste vardır bu ay Bi mucize olsaa