Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ah sakin ben gibi hataya dusup erkenden yaptirma sonuc husran bak

He canim idrara gec karisiyolar demiyolar mi sen daha iyi biliyorsun bosa bana umit verme bis
Kimse sana umit vermiyo nede kırmıyo her kesin döllenme aynı olmaz her kesin aynı olmuyo nasılki her hamilelik aynı değilse dahada bişeu demem nasl istersen öyle düşün sana yardımcı olmaya calışıyorum istemiyosun

Ya kiz senlik degil benim durumum ben kendimi biliyorum her ay ayni hüsranı yasadigim icin benim kendimden umidim yok insalah sizde cikar benim temellim o

Ya kiz senlik degil benim durumum ben kendimi biliyorum her ay ayni hüsranı yasadigim icin benim kendimden umidim yok insalah sizde cikar benim temellim o
Bende diyorumki evrenepozitif enerji ver önceliğin oo olmasn öyle oldummuydu zamanda gecmez kendin yaparsın yazık

Anlıyorum seni her ayın hayal kırıklığı ama o kadar örnek var takmamış kafaya öyle kalmış zatn ilk önemli kafayı boşaltmak tamam zor biliyorum bende yapmıyorum kenardan demesi kolay ama psikolojikte olmamasını sağlayan ilk şey

Iste o kafayı ben bosaltamiyorum hadi bugun bosaltsam yine kafamda bu benim elimde degil zaten en ufak bi nedenle kos hastaneye ama bakiyorsun gene husran bunlar beni yordu akisina biraksam da degismiyor her ay bu böyle sans belki bir gun yuzumuze guler

Etkinlikleri değiştir düşünmemek icin arkadaşlarla buluş filim izle zaten buraya girince bile insan düşünmeden edemiyo

Zor gözüküyo hakkımızda hayrlısı az uyuyaym sonra çay vs koyayım

Eklentiler

• 163815691421058739728020729106.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…