Aaa buraya yazmamis belliydi zatenGülcan başka topiöe yazmış hamileymiş orda okumuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa buraya yazmamis belliydi zatenGülcan başka topiöe yazmış hamileymiş orda okumuştum
Ya kuzu iki kırmızı cizgi vardı daha neyi belli etsin bebiş sağ salim kucaöəna alsn darısı isteyenlereAaa buraya yazmamis belliydi zaten
Yani o testi ben görsem direk kosardim baktirmaya bizse icini disina Çıkartırız cizgiyi gorebilmek icinYa kuzu iki kırmızı cizgi vardı daha neyi belli etsin bebiş sağ salim kucaöəna alsn darısı isteyenlere
Ayy valla bak icini sökyom resmde cksn diye Ne diyelim yaa Hee kes heycanını bölüşüyo olur o kdrckYani o testi ben görsem direk kosardim baktirmaya bizse icini disina Çıkartırız cizgiyi gorebilmek icin
Wala ben ozele de gttm asilama icin nafile bos devlet zaten basindan atiyor wala artik bilemedim napcagimi kafam cok karışıkAyy valla bak icini sökyom resmde cksn diye Ne diyelim yaa Hee kes heycanını bölüşüyo olur o kdrck
Malesef devlet umursamıyo özelde para icin her hafta aynı kanl istiyoo benm devletde iyi kadn doöum doktorum var onda yaptım doğumu ona gidicem yineWala ben ozele de gttm asilama icin nafile bos devlet zaten basindan atiyor wala artik bilemedim napcagimi kafam cok karışık
Cidden bak ilgisizler insan ne yapacağını sapitiyor bende oyle en son arastirmada tup bebek merkezine gidicem eğer bu sene de olmazsa yoruldum artk ciddi ciddi baska carem yk sorun yok ortada cocuk yok stres tm en buyuk etken ama olmuyor iste onu yapmamak da onu deneyin bunu deneyin diyolar ne yapsam bilemedim su mfk yontemi warmis onu mu desenem bu ayMalesef devlet umursamıyo özelde para icin her hafta aynı kanl istiyoo benm devletde iyi kadn doöum doktorum var onda yaptım doğumu ona gidicem yine
Ben kendimden biliyon takmamak mumkun değil kim ne derse desin olmuyo ben takı tılı insanm bi konuya taktıysam takıypm buda aynıı İnşallah kendiliğonden olur kuzum hayıelısı Allahtan ümit kesilmezCidden bak ilgisizler insan ne yapacağını sapitiyor bende oyle en son arastirmada tup bebek merkezine gidicem eğer bu sene de olmazsa yoruldum artk ciddi ciddi baska carem yk sorun yok ortada cocuk yok stres tm en buyuk etken ama olmuyor iste onu yapmamak da onu deneyin bunu deneyin diyolar ne yapsam bilemedim su mfk yontemi warmis onu mu desenem bu ay
Bende oyleyim elimdr olan. Birsey degil son 1 ayim olmazsa tup bebk bolumune gidicem cunku cddi anlamda yiprattm kendimi bu beni cok yorduBen kendimden biliyon takmamak mumkun değil kim ne derse desin olmuyo ben takı tılı insanm bi konuya taktıysam takıypm buda aynıı İnşallah kendiliğonden olur kuzum hayıelısı Allahtan ümit kesilmez
İnşAllah güzel haberlerini aırız kuzum ben uyuyaym öptümmBende oyleyim elimdr olan. Birsey degil son 1 ayim olmazsa tup bebk bolumune gidicem cunku cddi anlamda yiprattm kendimi bu beni cok yordu
Teşekkür ederim görüşmek üzere kendine iyi bakaİnşAllah güzel haberlerini aırız kuzum ben uyuyaym öptümm
Sende canmTeşekkür ederim görüşmek üzere kendine iyi baka
Çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun inşallahHamileymisiniz allah saglikli bir sekilde kucağınıza almayi nasip etsin simdiden. Ben umidi kestim artik malesef zaten
Belirtileriniz neydi acaba Hayırlı olsun saö salim kavuşun İnÇok teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Teşekkür ederim ama bize nasip olmicak inandim buna belirtiniz neydi acaba nasil öğrendinizÇok teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Amiiiiin Belirtiler durup dururken ağlama hali,göğüslerde hassasiyet, göğüs çevresinde süt bezlerinin belirginleşmesi, halsizlik,kabızlık, göğüs damarlarının daha belirgin hale gelmesi,makyaj ihtiyacının kalmaması yüze renk geliyor, sol kasık batması,kasıklarda ağrı,yeni aldığım parfümlerin bile kokusu iğrenç geldi mesela,baş dönmesi tansiyon düşüklüğündeki gibi bu şekildeydi belirtiler canımBelirtileriniz neydi acaba Hayırlı olsun saö salim kavuşun İn
Allaj
Test yapmis miydiniz kac gun once ogrendiniz acaba soruyoruz böyle ama kusura bakmayinAmiiiiin Belirtiler durup dururken ağlama hali,göğüslerde hassasiyet, göğüs çevresinde süt bezlerinin belirginleşmesi, halsizlik,kabızlık, göğüs damarlarının daha belirgin hale gelmesi,makyaj ihtiyacının kalmaması yüze renk geliyor, sol kasık batması,kasıklarda ağrı,yeni aldığım parfümlerin bile kokusu iğrenç geldi mesela,baş dönmesi tansiyon düşüklüğündeki gibi bu şekildeydi belirtiler canım
Bende sorcakmt kusura bakmayn ama nizde bekliyoruz darladk ir azTest yapmis miydiniz kac gun once ogrendiniz acaba soruyoruz böyle ama kusura bakmayin
Bir mucize bekler gibiyiz yemin ederim ya ne kadar kötüBende sorcakmt kusura bakmayn ama nizde bekliyoruz darladk ir az
Ne sorucam yumurtlamayi goruncemi sayiyolar catlamayi miBir mucize bekler gibiyiz yemin ederim ya ne kadar kötü