Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef kizlar ikiside bos demekki neymis yokmus boşuna kendimizi umitlendirmisiz
Kuzu daha erken kendinde dedin bakk üzülme daha adete va
Biktim su negatif gormekten elimde kaset test var ama korkuyorum negatif cikmasindan. Yapamiyorum
Kıyamammm yaa benmde bi kötü kasığım ağrıdıki bacağıma vurdu test yapmaya kendimi tutuyim ztn erken ama sanki kanıma işliyolar

Kızlar bakn daha yapmadan cizgi belli solda

Eklentiler

• 20211126_181824.jpg
    20211126_181824.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 16379399885257968050165369464310.jpg
    16379399885257968050165369464310.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 59
Ay evet yoksa kafayı yicez ben kafama taka taka bi hal oldum
Aynen öyle valla Hatadan soudum test yapmaktan kızzz bütün gün internetde belieri ara bilmem ne et adetkenki rahalığı istiyom 😄kesin biliyosun rahat oluyo beyin kafa emin ol hamile kalnca skntı bitmiyo ay değer artdımı ay kese ay kalp ay hareket şu bu derken valla 9 ayn değerini bilmiyoz kadnlar olarak İnşallah hamile kaln takmayn kafayaa var yaa tasını cıkarnnnn

Aynen öyle valla Hatadan soudum test yapmaktan kızzz bütün gün internetde belieri ara bilmem ne et adetkenki rahalığı istiyom 😄kesin biliyosun rahat oluyo beyin kafa emin ol hamile kalnca skntı bitmiyo ay değer artdımı ay kese ay kalp ay hareket şu bu derken valla 9 ayn değerini bilmiyoz kadnlar olarak İnşallah hamile kaln takmayn kafayaa var yaa tasını cıkarnnnn
Benim kuruluk problemim var rahat değilim her şeyi görev gibi yapmaktanda sıkıldım belirti aramaktanda sıkıldım eşim hamileymişim gibi davranıyor her ay yumurtadan sonra ama negatif olunca daha fazla üzülüyorum

Benim kuruluk problemim var rahat değilim her şeyi görev gibi yapmaktanda sıkıldım belirti aramaktanda sıkıldım eşim hamileymişim gibi davranıyor her ay yumurtadan sonra ama negatif olunca daha fazla üzülüyorum
En kötüsüxe o eşlerimizin desteği şart ya off

Arkadaşımın köpeği hantal miskin şey bütün gün öyle yatıyor. Hayır canım anaokulu öğretmeniyim ama çalışmıyorum pandemiden sonra işsiz kaldım bir daha da kafama göre iş bulamadım çalışıyor olsam kafam dağılır evde kafayı yemezdim 😂
Dimi haklısın yaa benmkide soru işte...Çok tatlı köpüşşş

X