- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Kuzu daha erken kendinde dedin bakk üzülme daha adete varMalesef kizlar ikiside bos demekki neymis yokmus boşuna kendimizi umitlendirmisiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu daha erken kendinde dedin bakk üzülme daha adete varMalesef kizlar ikiside bos demekki neymis yokmus boşuna kendimizi umitlendirmisiz
Kuzu daha erken kendinde dedin bakk üzülme daha adete vaMalesef kizlar ikiside bos demekki neymis yokmus boşuna kendimizi umitlendirmisiz
Kıyamammm yaa benmde bi kötü kasığım ağrıdıki bacağıma vurdu test yapmaya kendimi tutuyim ztn erken ama sanki kanıma işliyolarBiktim su negatif gormekten elimde kaset test var ama korkuyorum negatif cikmasindan. Yapamiyorum
Ne farkedecekki ha simdi ki idrar yada sabhki idrar olsaydi bunda da cikardi kan versemde negatif adim gibi eminim bunaBence sabah ilk idrarla yapmalıydın yada kan vermeliydin böyle kendini üzüyorsun
Bi bak bakalim ne cikacak ben sirami saldim malesefKızlar bakn daha yapmadan cizgi belli solda
Yapmadan ne çizgisi kuzumKızlar bakn daha yapmadan cizgi belli solda
Yok yaa yapmycam 10 ncu gün yaparm sende sıkma canını aaaaaa daha mırmızı kart yemedikBi bak bakalim ne cikacak ben sirami saldim malesef
Yani kuzi yapsam bile o cizgi yanıltacak baksana idrara sokmadan t cizgisi varYapmadan ne çizgisi kuzum
Sirami saldim benYok yaa yapmycam 10 ncu gün yaparm sende sıkma canını aaaaaa daha mırmızı kart yemedik
Yemek ye kendine gel üzülme aaaa daha zaman var bidaha dedirtmedSirami saldim ben
Ayyyy allaaah bu testler bizi deli edecekYani kuzi yapsam bile o cizgi yanıltacak baksana idrara sokmadan t cizgisi var
Artk test değil başka şeyler konuşsak Daha uyi gbi bari bi kaç günAyyyy allaaah bu testler bizi deli edecek
Aynen öyle valla Hatadan soudum test yapmaktan kızzz bütün gün internetde belieri ara bilmem ne et adetkenki rahalığı istiyom kesin biliyosun rahat oluyo beyin kafa emin ol hamile kalnca skntı bitmiyo ay değer artdımı ay kese ay kalp ay hareket şu bu derken valla 9 ayn değerini bilmiyoz kadnlar olarak İnşallah hamile kaln takmayn kafayaa var yaa tasını cıkarnnnnAy evet yoksa kafayı yicez ben kafama taka taka bi hal oldum
Profildeki köpüş seninmi ? ÇalışıyomusunAy evet yoksa kafayı yicez ben kafama taka taka bi hal oldum
Benim kuruluk problemim var rahat değilim her şeyi görev gibi yapmaktanda sıkıldım belirti aramaktanda sıkıldım eşim hamileymişim gibi davranıyor her ay yumurtadan sonra ama negatif olunca daha fazla üzülüyorumAynen öyle valla Hatadan soudum test yapmaktan kızzz bütün gün internetde belieri ara bilmem ne et adetkenki rahalığı istiyom kesin biliyosun rahat oluyo beyin kafa emin ol hamile kalnca skntı bitmiyo ay değer artdımı ay kese ay kalp ay hareket şu bu derken valla 9 ayn değerini bilmiyoz kadnlar olarak İnşallah hamile kaln takmayn kafayaa var yaa tasını cıkarnnnn
Arkadaşımın köpeği hantal miskin şey bütün gün öyle yatıyor. Hayır canım anaokulu öğretmeniyim ama çalışmıyorum pandemiden sonra işsiz kaldım bir daha da kafama göre iş bulamadım çalışıyor olsam kafam dağılır evde kafayı yemezdimProfildeki köpüş seninmi ? Çalışıyomusun
En kötüsüxe o eşlerimizin desteği şart ya offBenim kuruluk problemim var rahat değilim her şeyi görev gibi yapmaktanda sıkıldım belirti aramaktanda sıkıldım eşim hamileymişim gibi davranıyor her ay yumurtadan sonra ama negatif olunca daha fazla üzülüyorum
Dimi haklısın yaa benmkide soru işte...Çok tatlı köpüşşşArkadaşımın köpeği hantal miskin şey bütün gün öyle yatıyor. Hayır canım anaokulu öğretmeniyim ama çalışmıyorum pandemiden sonra işsiz kaldım bir daha da kafama göre iş bulamadım çalışıyor olsam kafam dağılır evde kafayı yemezdim
Ona kalsa ben istemediğim için oluyormuş hele çatlamadan sonra kasık ağrım hiç kesilmiyor adet olana kadar haliyle ıslanmayınca da birlikte olmak istemiyorum benimde bir canım var ve canım acıyorEn kötüsüxe o eşlerimizin desteği şart ya off