2.30lardan bi cikamadik nedir bu yavBenim de 1.20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.30lardan bi cikamadik nedir bu yavBenim de 1.20
Ben cok su içiyorum geldim baktim su gibi onla yapmak istemedim canim yaHadi testtt
Benmde 2.0Benim de 1.20
Yarn yap o zmn 9 gün olur hemBen cok su içiyorum geldim baktim su gibi onla yapmak istemedim canim ya
1.2 saat sonra yaparim ya dayanamam o kadarBenmde 2.0
Yarn yap o zmn 9 gün olur hem
Belki dayanrsn dedm hangi test aldn1.2 saat sonra yaparim ya dayanamam o kadar
Miratek varmis orda kotumukiBelki dayanrsn dedm hangi test aldn
Yoo sadece sordm kuzuMiratek varmis orda kotumuki
Bakcaz bakalim 1.2 saatte digerleri mereyekayboldu o kadar test attilar sabahYoo sadece sordm kuzu
Bilmemkiigelirler bir azdan dur hemen arayammBakcaz bakalim 1.2 saatte digerleri mereyekayboldu o kadar test attilar sabah
Ara gelsinler ya attilar testi sonra kayboldular olmazki boyle hevesim kursagimda kaldiBilmemkiigelirler bir azdan dur hemen arayamm
Ben varm ya hahahga kız gelirler ztn 1 2 saate yemek vs yaparlar akşama belkiAra gelsinler ya attilar testi sonra kayboldular olmazki boyle hevesim kursagimda kaldi
Isten gel evde yemek yap temizlik yap bitmiyor anacim bu islerBen varm ya hahahga kız gelirler ztn 1 2 saate yemek vs yaparlar akşama belki
Benimde öyle beyaz kremsi akıntım var ve kasıklarım çok agriyo belime vuruyo ağrısı adetim normalde 24 deydi olmadım 25 de test yaptım negatif çıktı adetde olmadım bilmiyorum bidaha test yapmalıyım yada adetimi mi yım bilmiyorumBenmde öyle kremsi akntı ve batma
Nerde calışıyosun canm gizli değilseIsten gel evde yemek yap temizlik yap bitmiyor anacim bu isler
Fabrikada guvenligim canimNerde calışıyosun canm gizli değilse
Yumurtlamayl biliyomusunuz ?? Ben mesela normalde 29 zu olmam lazm ama gec yumurtladm adet kaydı 5 şineBenimde öyle beyaz kremsi akıntım var ve kasıklarım çok agriyo belime vuruyo ağrısı adetim normalde 24 deydi olmadım 25 de test yaptım negatif çıktı adetde olmadım bilmiyorum bidaha test yapmalıyım yada adetimi mi yım bilmiyorum
Ondan erken uyanmıştın desene kız benide uyku bölünüyo o saatlerde uyanıyom deli gibi zaten oğlanda uyanıyo mamayaFabrikada guvenligim canim
7 is basi ah ah bizdede olsa evde kosustursa bende pesine kossam ne olur sankiOndan erken uyanmıştın desene kız benide uyku bölünüyo o saatlerde uyanıyom deli gibi zaten oğlanda uyanıyo mamaya
Yumurtlamayl biliyomusunuz ?? Ben mesela normalde 29 zu olmam lazm ama gec yumurtladm adet kaydı 5 şine