- 24 Mart 2021
- 645
- 831
Ben prodoctir marka test yaptim ya yorumlarini okudum. Suya tutsan suyu hamile cikartiyormus. Benım moral siffffiiiirİnşallah son aydırYa yarn tekrarlıyacaktm bende testi vaz gectm daha erken 10 günde bari yapaym yani 29zu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben prodoctir marka test yaptim ya yorumlarini okudum. Suya tutsan suyu hamile cikartiyormus. Benım moral siffffiiiirİnşallah son aydırYa yarn tekrarlıyacaktm bende testi vaz gectm daha erken 10 günde bari yapaym yani 29zu
Ama senin farklı onnarınki Predictor prodoktor cakça olanBen prodoctir marka test yaptim ya yorumlarini okudum. Suya tutsan suyu hamile cikartiyormus. Benım moral siffffiiiir
Yaa kaset test hapsanaaa bidaha ucuzdan illako cıkar varsa offf her kes bi yorun yapıyoBen prodoctir marka test yaptim ya yorumlarini okudum. Suya tutsan suyu hamile cikartiyormus. Benım moral siffffiiiir
Yarın sabah yapayim ya su an negatif gormek istemiyorum vallaYaa kaset test hapsanaaa bidaha ucuzdan illako cıkar varsa offf her kes bi yorun yapıyo
Bende öyle düşündüm ama ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalma olasılığı yüksekmiş bilmiyorum yaBelki o yüzden Adet olamıyosunuz Belkide vardır Bekliyip görcez
İnşallah tezz zamanda size evinize altın bi top
İnşallah ya Allah herkese nasip etsin inşallahBende öyle düşündüm ama ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalma olasılığı yüksekmiş bilmiyorum ya
Yok canm yüksektir belki ama hormonlarda düzene girmesi şart bir az belkide diyprum ya kaldın gec yumurtlama vs olmuşturBende öyle düşündüm ama ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalma olasılığı yüksekmiş bilmiyorum ya
Bence oozitif ckcakYarın sabah yapayim ya su an negatif gormek istemiyorum valla
İnsallahBence oozitif ckcak
Belki de bende şüphelendimYok canm yüksektir belki ama hormonlarda düzene girmesi şart bir az belkide diyprum ya kaldın gec yumurtlama vs olmuştur
Hayrlısı olsun İnşallahBelki de bende şüphelendim
Belki de bende şüphelendim
Amasya sizHangi şehirlerdesiniz
Acele ediyoruz ya adet gunumuzu bekleyelimMalesef kizlar ikiside bos demekki neymis yokmus boşuna kendimizi umitlendirmisiz
Yaptim simdi attm malesef yok neymis o cizgi kuruma cizgisiymis acelemidir nedir bilmem ama bizde sans yok onu biliyorumAcele ediyoruz ya adet gunumuzu bekleyelim
Biktim su negatif gormekten elimde kaset test var ama korkuyorum negatif cikmasindan. YapamiyorumYaptim simdi attm malesef yok neymis o cizgi kuruma cizgisiymis acelemidir nedir bilmem ama bizde sans yok onu biliyorum