- 4 Şubat 2017
- 333
- 129
- 28
Ay bu topiği çok sevdim buralarda dolanırım sizle beraber testlere bakarken şaşı olurum falan biran önce zaman geçerO zmn nasl yapcan bebe hep uyuyarak ahhaha bizle zmn gecir eğlen sloganmz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu topiği çok sevdim buralarda dolanırım sizle beraber testlere bakarken şaşı olurum falan biran önce zaman geçerO zmn nasl yapcan bebe hep uyuyarak ahhaha bizle zmn gecir eğlen sloganmz
Bizde bu ay sen gibi hamilelik günlüğümğzü profilimize ekleyelim aminBi o konuda acabamı diyorum bi ara testi tekrarla istersen umuyorum vardır. Rabbim gönlüne göre versin
Birazdan erken gebelik testi alip yapcam dayanamadim artik walaBi o konuda acabamı diyorum bi ara testi tekrarla istersen umuyorum vardır. Rabbim gönlüne göre versin
Yap yap yap yap umudumuz olBirazdan erken gebelik testi alip yapcam dayanamadim artik wala
Gaza getirme bak zaten zam geldi onada zaten skstm suanda alim eve gecip yapcam cikmicagini biliyorum da bakma isteYap yap yap yap umudumuz ol
Az önce ne dedim olumsuz konuşmak yok kendini kaptırıp hamileyim diye gez demiyorum ama olumsuz konuşma ağzımızdan çıkan her söz niyettir kuzum bide idrar yerine kan mı versen acaba idrara karışan kanda kesinlikle çıkarGaza getirme bak zaten zam geldi onada zaten skstm suanda alim eve gecip yapcam cikmicagini biliyorum da bakma iste
Ya erken biliyorum da kan vermek istemiyorum umitsizlige kapilmak istemedigim icin bilemedim napsam ki ahanda aldim gidiyorum eveAz önce ne dedim olumsuz konuşmak yok kendini kaptırıp hamileyim diye gez demiyorum ama olumsuz konuşma ağzımızdan çıkan her söz niyettir kuzum bide idrar yerine kan mı versen acaba idrara karışan kanda kesinlikle çıkar
Ya erken biliyorum da kan vermek istemiyorum umitsizlige kapilmak istemedigim icin bilemedim napsam ki ahanda aldim gidiyorum eve
Kan daha kesin en azından kendini yıpratmazsın canım valla bence yakında hastane varsa hastaneye git derim yine yap idrar testiniYa erken biliyorum da kan vermek istemiyorum umitsizlige kapilmak istemedigim icin bilemedim napsam ki ahanda aldim gidiyorum eve
Evet kuzum sen çok erken yapmışsın test benim 8 gün var senin 9 gün var bataBen erken yapmışım benm yunurtlama 20 si
UYGULAMA 10 DİYOOEvet kuzum sen çok erken yapmışsın test benim 8 gün var senin 9 gün var bata
Kuzum pepaap uygulamasını indirsene 14. Günü ovülasyon günü olarak gir adet döngünü de 28 olarak gir oUYGULAMA 10 DİYOO
Çok reklam geluyo yaaa indiriyom amaKuzum pepaap uygulamasını indirsene 14. Günü ovülasyon günü olarak gir adet döngünü de 28 olarak gir o
Yapmadim ki daha idrarim su gibiydi ben cok su içiyorum o yuzden yapmadim dahaAnaaa geldi oo vakitt
Sizin tarihinize Göre uygulamamı ayarladım böyle görünecekti sizin tarihleriniz olduğundaUYGULAMA 10 DİYOO
Amin canım inşallahBizde bu ay sen gibi hamilelik günlüğümğzü profilimize ekleyelim amin
Ah ah hep 2.30 deger cikiyor benimKan daha kesin en azından kendini yıpratmazsın canım valla bence yakında hastane varsa hastaneye git derim yine yap idrar testini
Benim de 1.20Ah ah hep 2.30 deger cikiyor benim
Hadi testttAh ah hep 2.30 deger cikiyor benim