- 4 Şubat 2017
- 333
- 129
- 28
Dün gece halletikYaa ara verdiğiniz günlerde varo araarı dengeleyin bence sperm icin cok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece halletikYaa ara verdiğiniz günlerde varo araarı dengeleyin bence sperm icin cok önemli
HahhaaBunlar da ovülasyon testlerim 19 Kasım Pik diğeri de 20 Kasım çatlama
Dün gece halletik l
Kuzum evet senin pik 19u değilBenmle ayn ahhahaha ayp kız benm 20 si pik 21 ri catlama
Ah zaman ahhZamanı vardır bebeğimm
Benm şimdi adetm ne zmn uygulama 3 gün diyoo mal ya hahahhaKuzum evet senin pik 19u değil
Demekki benm yunurtlamadan 7 gün daha pahhooo ahhaha uzadı günümKuzum evet senin pik 19u değil
Canım bende 6 gün kala bu koyulukta öğrendim,ilk 10 dak içinde çizgi belirdi ama daha önceki yaptığım testlerde saatler gecse bile bu kadar koyuluk hiç görmedim. inşallah vardır diye umuyorum hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar ayin 17si yumurtlama 18.catlamayi gordum testlerde sonra yapmayi bıraktım dun aksam gebelik testi yapmistim baktim bisey yok sabah bi baktim cizgi war bu testlerde daha once aynisini yasayan oldumu her ay hüsran yasamaktan usandim ya adete 6 gun kaldi bu sekilde olaniniz varmi 2 seneden beri gebelik elde edemedim
Annelik hakkımı söke söke halırımMoral bozmak yok kızlaaaarrrr her gün olumlu cümleler kuruyoruz kırmızılardan sesli bahsetmek yok unutmayın söz niyettir niyetimiz neyse konuştuğumuz da olsun sesli söyleyelim biz anne olmak için yaratıldık anne olmaya hazırız anne olmak istiyoruz
Kuzum bence senin bat 5 Aralık çünkü yumurtlama ve çatlama gününü saymıyoruz yumurta çatladıktan itibaren 14. Gün adetin ilk günü oluyor benim günü bu şekilde hiç şaşmadıBenm şimdi adetm ne zmn uygulama 3 gün diyoo mal ya hahahha
Damamdır 5 aralk yani benm daha yolum uzn pofKuzum bence senin bat 5 Aralık çünkü yumurtlama ve çatlama gününü saymıyoruz yumurta çatladıktan itibaren 14. Gün adetin ilk günü oluyor benim günü bu şekilde hiç şaşmadı
Kuzum merak etme yalnız değilsin benim de en az senin kadar uzun 4aralıkDamamdır 5 aralk yani benm daha yolum uzn pof
1 günün varkeeeKuzum merak etme yalnız değilsin benim de en az senin kadar uzun 4aralık
Beklemeye devamkeeeee günler geçmiyor keşke uyusam uyansam kesin sonuç alacağım bi güne1 günün varkeee
Ayarladmmm şimdi 22sibdenmi sayaymm ben bildiğim pikten sayılıyo test icinKuzum merak etme yalnız değilsin benim de en az senin kadar uzun 4aralık
O zmn nasl yapcan bebe hep uyuyarak ahhaha bizle zmn gecir eğlen sloganmzBeklemeye devamkeeeee günler geçmiyor keşke uyusam uyansam kesin sonuç alacağım bi güne
Aa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumisteCanım bende 6 gün kala bu koyulukta öğrendim,ilk 10 dak içinde çizgi belirdi ama daha önceki yaptığım testlerde saatler gecse bile bu kadar koyuluk hiç görmedim. inşallah vardır diye umuyorum hayırlısı olsun inşallah
Test için pikten mi bilmiyorum kuzum ama bat için bildiğim bu benim takvimim de bile hiç sekmedi yani maşallah çatlamadan itibaren 14.günün sabahı geldi gelmemesi gereken kırmızılarAyarladmmm şimdi 22sibdenmi sayaymm ben bildiğim pikten sayılıyo test icin
Bi o konuda acabamı diyorum bi ara testi tekrarla istersen umuyorum vardır. Rabbim gönlüne göre versinAa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumiste