Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20211126-145739_Photos.jpg
    Screenshot_20211126-145739_Photos.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 35
Moral bozmak yok kızlaaaarrrr her gün olumlu cümleler kuruyoruz kırmızılardan sesli bahsetmek yok unutmayın söz niyettir niyetimiz neyse konuştuğumuz da olsun sesli söyleyelim biz anne olmak için yaratıldık anne olmaya hazırız anne olmak istiyoruz

Merhaba kizlar ayin 17si yumurtlama 18.catlamayi gordum testlerde sonra yapmayi bıraktım dun aksam gebelik testi yapmistim baktim bisey yok sabah bi baktim cizgi war bu testlerde daha once aynisini yasayan oldumu her ay hüsran yasamaktan usandim ya adete 6 gun kaldi bu sekilde olaniniz varmi 2 seneden beri gebelik elde edemedim 🥲
Canım bende 6 gün kala bu koyulukta öğrendim,ilk 10 dak içinde çizgi belirdi ama daha önceki yaptığım testlerde saatler gecse bile bu kadar koyuluk hiç görmedim. inşallah vardır diye umuyorum hayırlısı olsun inşallah 😊

Moral bozmak yok kızlaaaarrrr her gün olumlu cümleler kuruyoruz kırmızılardan sesli bahsetmek yok unutmayın söz niyettir niyetimiz neyse konuştuğumuz da olsun sesli söyleyelim biz anne olmak için yaratıldık anne olmaya hazırız anne olmak istiyoruz
Annelik hakkımı söke söke halırım😄

Canım bende 6 gün kala bu koyulukta öğrendim,ilk 10 dak içinde çizgi belirdi ama daha önceki yaptığım testlerde saatler gecse bile bu kadar koyuluk hiç görmedim. inşallah vardır diye umuyorum hayırlısı olsun inşallah 😊
Aa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumiste

Aa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumiste
Bi o konuda acabamı diyorum bi ara testi tekrarla istersen umuyorum vardır. Rabbim gönlüne göre versin 🤲

X