- 5 Şubat 2025
- 22
- 5
- 1
- Konu Sahibi icimdebirdag
-
Amin. Freely markasıTestin markası ne ? Çizgi görünüyor ama bu testlere hiç belli olmuyor bazen yalancı pozitif çıkıyor. Gönlünüze göre olsun
Bu da benim bu sabah yaptığım freely marka test malesef 3 tane daha yaptım farklı marka negatif çıktı.Amin. Freely markası
Peki kaç dakikada böyle çıktıBu da benim bu sabah yaptığım freely marka test malesef 3 tane daha yaptım farklı marka negatif çıktı.
5 dk içindePeki kaç dakikada böyle çıktı
Ben 4-5 test yapdım evde silik bi şekilde cıkdı adetımde üç gün gecıkdi üçüncü günün sonunda kanamam oldu doktora gittim kimyasal gebelik gecırmısımBen cokkez freely yaptım negatifti hep ama çoğu kişide yalancı pozitif vermişacaba kimyasal mi olmuş bilmiyorum o kişilerde ya da şans mı bilemedim bu test işi bende artı med bile yalancı pozitif vermedi şükür ki
Prodoctor güvenebilirsinizAnladım çok umutlanmayayım o zaman biraz bekleyip test vereyim . Teşekkür ederim
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum suanlik çocuk inşallah da yaniltmaz vallaBen 4-5 test yapdım evde silik bi şekilde cıkdı adetımde üç gün gecıkdi üçüncü günün sonunda kanamam oldu doktora gittim kimyasal gebelik gecırmısım
İns sizlerin testleri dogrudur yanıltmaz
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum suanlik çocuk inşallah da yaniltmaz valla
Bence gayet iyi 2 ya da 3 gün de bir kan verip yükselmesini takip et derim maşallah umarım sağlıklı bir gebeliğin olur :)Acile gidip test verdim 60.8 çıktı bugün adet günümdü. Sizce nasıl
Teşekkür ederim inşallahBence gayet iyi 2 ya da 3 gün de bir kan verip yükselmesini takip et derim maşallah umarım sağlıklı bir gebeliğin olur :)
Belli olmuyor flash yakıp çekin isterseniz biBenim de adetime bugün hariç 4 gün var akşam yaptım testi belirtilerim var diye ben mi körüm yoksa çizgi var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?